Tudi barve lahko vplivajo na naše počutje. Zato je prenovljena športna serija perila Cheek by Lisca Miss Sporty črni dodala živobarvne vzorce, ki spodbudijo gibanje in dvignejo energijo. Zaradi prožnega materiala je gibanje resnično lahkotno in nemoteno, aktivno perilo pa vlago odvaja od kože navzven in zagotavlja suh in prijeten občutek ves čas vadbe. Modeli so zasnovani tako, da prsi čvrsto zadržijo na mestu tudi med večjimi napori. Dodatni opori so prilagojene tako naramnice kot hrbtni deli – poleg tega pa je perilo oblikovano sodobno, trendovsko in mladostno.

Športnemu perilu Cheek by Lisca so tokrat dodani tudi atraktivni modeli vrhnjih oblačil, recimo jopica in opazne dvojne kratke hlače – za tiste, ki imajo raje nekoliko bolj ohlapna oblačila.

Aktivno perilo Miss Sporty zagotavlja vso oporo in svežino, ki jo zahtevajo športnice, hkrati pa poskrbi za atraktivno, sodobno in nadvse trendovsko podobo, v kateri se bodo ženske počutile še bolj samozavestno.

Mnenja uporabnic:

"Pohvaliti moram modrček Miss Sporty, saj sem z njim pretekla izredno dolgo tekaško turo 100 km, v času 13 ur in 2 min in s tem osvojila 15. mesto na tekmovanju Ultramaraton 100 km, ki je potekal v švicarskem mestu Biel. Izredno udoben modrček me je spremljal ves čas in nudil izjemno dobro in prijetno oporo od začetka do konca teka. Ta modrček me spremlja kar vsak dan. Navdušena sem!« "

Saša Markoja Popelar, ultramaratonka

"Nad športnim perilom Miss Sporty sem navdušena. V športnih oblačilih preživim večino svojega časa, zato je zame izredno pomembno, da je perilo funkcionalno in tudi udobno. Material je zelo mehek in prijeten. Tudi design je zelo privlačen, dovolj športen in ravno prav ženstveni. Z veseljem ga oblečem, saj se v njem dobro počutim."

Ana Bucik, alpska smučarka

IZBRANE AMBASADORKE

https://www.instagram.com/ninakolarofficial/
https://www.instagram.com/melanimekicar/
https://www.instagram.com/urshkaahac/
https://www.instagram.com/kejt.c/
https://www.instagram.com/eka.homovec/
https://www.instagram.com/ursa.rijavec/
https://www.instagram.com/sara.sedej/
https://www.instagram.com/helendoesyoga/
https://www.instagram.com/tjasabahovec/
https://www.instagram.com/teja_burgar/
https://www.instagram.com/anabarbaraursic/?hl=en
https://www.instagram.com/g_ispirova/
https://www.instagram.com/katja11a/