V čem spijo moški?

V čem spijo moški?
09. november 2022

Ženske lahko iz vsakega kosa oblačila naredimo melodramo, moški pa so pogosto precej manj zahtevni in veliko bolj praktični kot me.

In če smo me rade urejene tudi ponoči in imamo navadno doma tudi pravo zbirko pižam – za hladnejše noči, pa za poletje, pa tisto boljšo, ki jo vzamemo na kakšno poslovno pot, ali za obisk sorodnikov, pa tisto ta posebno, za takrat, kadar ostaneva sama … moški vsaj za ponoči ne komplicirajo. Kdo navsezadnje pa jih bo gledal med spanjem?

Kako torej razmišlja vaš moški?

Je med tistimi, ki spijo kar brez vsega? Ali se tudi v posteljo odpravi v spodnjem perilu? Morda noč preživi v svoji najudobnejši majici s kratkimi rokavi? Ali pa vendarle z užitkom obleče mehko in udobno pižamo – ki je, kadar je doma, sploh ne želi sleči?

Kakorkoli že. Tokrat ga lahko presenetiš z nečim novim, v čemer bodo njegove noči še prijetnejše. Pobrskaj po Liscini kolekciji za moške – morda mu bodo pisani na kožo nova pižama ali boksarice in večno uporabna spodnja majica. In kdo ve, morda ga boš prepričala, da poskusi še kaj novega.

Psst: do 13. 11. 2022 lahko še vedno izkoristiš akcijo 3 za 2!

© 2022 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.