Zgodba vsakodnevne ženske

Fotografija - Zgodba vsakodnevne ženske
14. november 2019

Življenje so zgodbe. Iskrive, zabavne, melanholične ali neverjetne. Samosvoje. In edinstvene. Kot smo edinstveni ljudje. In prave zgodbe puščajo sledi – v nas samih, pri naših najbližjih, v naši okolici. In na našem telesu.

ELECTRA
EMANUELLE
EVELYN

Skrivate razbrazdano brazgotino na kolenu, zaradi katere ne nosite kratkih kril? Ta vas bo namreč  vedno spominjala na prvo divjo vožnjo s kolesom, zaradi katere ste se počutili svobodni in odrasli. Kljub solzam, ki so pritekle po padcu. Imate na svojem trebuhu belo črto, zaradi katere ne želite več nositi dvodelnih kopalk? Verjetno pa je nikoli ne bi zamenjali, saj vas vsak dan spominja na čudovito bitje, ki mu je ta brazgotina odprla okno v svet. Vas jezijo pege na licih in jih hočete pogosto zakriti s pudrom? Le zakaj, saj pričajo o edinstvenosti vaših genov.

KISS ME
LUXURY DREAM
ROYAL WISH

Ko se boste naslednjič zalotili, kako kritično zrete v svojo podobo v ogledalu, se ustavite in poglejte še enkrat. Kakšno zgodbo vam pripoveduje vsaka teh drobnih posebnosti, ki ste jo morda želeli skriti? Morda jo tokrat lahko sprejmete z nasmehom. Saj ste prav zaradi nje edinstveni.

Naša očarljiva vsakodnevna ženska je pozirala v perilu:

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.