Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

KAKO NAKUPOVATI

Na spletni strani Lisca.si je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini Lisca.si. V spletni trgovini Lisca.si lahko izdelke kupijo uporabniki iz Slovenije.
Naročilo v spletni trgovini Lisca.si je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti. Lisca d.d. bo potrjena naročila na Lisca.si obravnavala kot nepreklicna.

V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno. V primeru, da želi pogodbo preklicati kasneje oz. vrniti izdelek ali uveljavljati reklamacijo, pa sledi preprost postopek vračil, ki ga najdete na TUKAJ.
Lisca d.d. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani Lisca.com. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.
Pogodba o nakupu je shranjena v Lisca d.d., kupec lahko do nje v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini.

DARILA

Odločite se lahko za nakup izdelkov kot darilo tretji osebi. V spletni trgovini Slovenija (www.lisca.si) lahko naročilo za darilo tretji osebi pošljete na drugi naslov le na področju Slovenije. V primeru, da želite paket poslati direktno obdarjencu, lahko pri izbiri dostave v košarici obkljukate tudi opcijo, da se paket pošlje brez računa. Račun bo ob izbiri te opcije poslan na naslov plačnika po pošti.


CENE

Vse cene so v evrih (EUR). Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.
Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini Lisca.si.
Roki veljavnosti akcijske ponudbe v spletni trgovini Lisca.si so navedeni v objavi akcije na podstrani Novice za vsako akcijo posebej ali pa v objavljenih oglasih na podstraneh Lisca.si. 
Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Lisca.si in se lahko razlikujejo od cen na prodajnih mestih Lisca ali na drugih spletnih mestih.