Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

KAKO NAKUPOVATI

Na spletni strani Lisca.si je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini Lisca.si. V spletni trgovini Lisca.si lahko izdelke kupijo uporabniki iz Slovenije.
Naročilo v spletni trgovini Lisca.si je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti. Lisca d.o.o. bo potrjena naročila na Lisca.si obravnavala kot nepreklicna.

V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno. V primeru, da želi pogodbo preklicati kasneje oz. vrniti izdelek ali uveljavljati reklamacijo, pa sledi preprost postopek vračil, ki ga najdete na TUKAJ.

Lisca d.o.o. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani Lisca.com. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.
Pogodba o nakupu je shranjena v Lisca d.o.o., kupec lahko do nje v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini.

UNOVČEVANJE BONUS KOD V SPLETNI TRGOVINI
Bonus kode, ki jih prejmete preko spletne trgovine, lahko unovčite samo v spletni trgovini www.lisca.si. Bonus kode niso unovčljive v trgovinah Lisca.
V speletni trgovini je možno pri enem naročilu unovčiti le eno bonus kodo. 
Bonus kodo so ali ročno ali automatsko kreirani zapisi črk in številk, ki jih v spletni trgovini unovčite z vpisom v okence Bonus koda. Možnost vpisa je v Blagajni ali pa na koncu postopka nakupa pred potrditvijo naročila. 

DARILA
Odločite se lahko za nakup izdelkov kot darilo tretji osebi. V spletni trgovini Slovenija (www.lisca.si) lahko naročilo za darilo tretji osebi pošljete na drugi naslov le na področju Slovenije. V primeru, da želite paket poslati direktno obdarjencu, lahko pri izbiri dostave v košarici obkljukate tudi opcijo, da se paket pošlje brez računa. Račun bo ob izbiri te opcije poslan na naslov plačnika po pošti.

CENE
Vse cene so v evrih (EUR). Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.
Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini Lisca.si.
Roki veljavnosti akcijske ponudbe v spletni trgovini Lisca.si so navedeni v objavi akcije na podstrani Novice za vsako akcijo posebej ali pa v objavljenih oglasih na podstraneh Lisca.si. 
Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Lisca.si in se lahko razlikujejo od cen na prodajnih mestih Lisca ali na drugih spletnih mestih.

NAROČANJE BONOV V SPLETNI TRGOVINI

1. Postopek naročanja in dobave
Bone Lisca lahko naročite preko spletnega obrazca na spletni podstrani www.lisca.si/darilni-boni. Vpisane podatke potrebujemo za uspešno dostavo in morebitno komunikacijo z vami v primeru težav pri dobavi. Ob kliku gumba NAROČILO pri obrazcu, se poleg izpiše potrdilo o oddaji. Za končno potrdilo velja elektronska pošta, ki jo prejmete po e-pošti. Bodite pozorni, da ste elektronski naslov pravilno vpisali.
Bone boste prejeli v roku 2-4 delovnih dni po pošti. Prejmete jih v lični kuverti.

2. Vrednost bonov
Boni Lisca so na voljo v vrednostih 10 EUR in 50 EUR. Ob naročilu se lahko odločite za znesek, ki je katerikoli seštevek obeh vrednosti. 
Primer: lahko naročite vrednost 70 EUR (1x50EUR + 2x10 EUR), ne morete pa naročiti vrednosti 75 EUR, saj bona za vrednost 5 EUR ni na voljo. 
3. Kje lahko unovčim bone Lisca
Bone lahko unovčite na prodajnih mestih Lisca, izpisanih na zadnji strani bona.
4. Veljavnost bonov
Bon ima na prvi strani navedeno tudi veljavnost. Bodite pozorni, da bone unovčite v času do navedenega datuma na prvi strani bona. Veljavnost bonov je do 6 mesecev, odvisno od zadnjega ponatisa.
5. Plačilo bonov
Bone plačate pošti ob prevzemu pošiljke.
6. Ostalo
Boni niso zamenljivi za gotovino. Unovčljivi so ob nakupov aktiklov Lisca na prodajnih mestih, navedenih na hrbtni strani bona.