Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

KAKO NAKUPOVATI

Na spletni strani Lisca.com je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini Lisca.com. Te izdelke lahko kupec iz Evropske unije posreduje tudi tretji osebi znotraj Evropske unije. Kupci iz Slovenije lahko kupijo tudi darilne bone Lisca. V spletni trgovini Lisca.com lahko izdelke kupijo uporabniki iz Avstrije, Avstralije, Češke, Črne gore, Finske, Irske, Islandije, Kanade, Luksemburga, Madžarske, Makedonije, Norveške, Slovenije, Švedske, Velike Britanije, ZDA.
Naročilo v spletni trgovini Lisca.com je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti. Lisca d.d. bo potrjena naročila na Lisca.com obravnavala kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.
Lisca d.d. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani Lisca.com. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.
Pogodba o nakupu je shranjena v Lisca d.d., kupec lahko do nje v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini.

DARILA

Kupec iz države, ki je članica Evropske unije, lahko svoje kupljene artikle nameni tretji osebi kot darilo. Oseba, ki jo kupec želi obdariti, mora imeti naslov dostave v državi članici Evropske unije. V tem primeru je plačilo možno le s plačilno kartico. Lisca d.d. bo poskrbela za dostavo darila obdarjencu, kupcu pa bo poslan račun.

CENE

Vse cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo. Za kupce iz držav Evropske unije cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Za kupce iz držav, ki niso članice Evropske unije, se davek na dodano vrednost (DDV) ne obračuna, so pa ti kupci dolžni poravnati vse stroške, povezane z uvoznim carinjenjem blaga, vključno z vsemi uvoznimi dajatvami, skladno z veljavno zakonodajo države uvoza, o čemer so izrecno opozorjeni pri nakupu.Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.Pri vsakem nakupu v spletni trgovini Lisca.com se obračuna spletni popust.Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini Lisca.com. Roki veljavnosti akcijske ponudbe v spletni trgovini Lisca.com so navedeni v spletni trgovini Lisca.com.Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Lisca in se lahko razlikujejo od cen na prodajnih mestih Lisca.