Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
25. 09. 2017

Dogodek z Ano

Danes ženske nenehno bijemo bitko s časom. A smisel življenja ni v minutah, pač pa v trenutkih, ki ostanejo v spominu. V trenutkih, ko si rečemo, da si zaslužimo več.

Ženske smo kot Ana Bucik. Smučarka, ki je nenehno v bitki s stotinkami, a ve, da je življenje treba tudi živeti. Da je potrebno trdo delo in odrekanja, a tudi čas za užitek in drobna razvajanja. Čas za prijatelje, družino, za skrite skušnjave ... Čas, ki ga namenimo sebi. Zato ni nenavadno, da je ravno Ana Bucik, mlada in talentirana alpska smučarka, nova ambasadorka blagovne znamke Lisca.

Simpatična Goričanka je rada vedno organizirana, čeprav ji to včasih ne uspeva. Kljub temu ohranja dobro voljo in je z nasmehom usmerjena v prihodnost. V aktualni sezoni, ki jo bodo kronale Olimpijske igre v Južni Koreji, jo bomo z lahkoto prepoznali po rdeči čeladi Lisca. Kot pravi sama, je za uspeh potrebno veliko vztrajnosti, treningov, samozavesti, pa tudi dober občutek v svoji koži.

Vas zanima, če jo bomo v prihodnjih mesecih videli tudi v perilu Lisca? "Zagotovo, ker brez njega ne gre," nasmejano pravi Ana. "Tako pod kavbojkami kot pod kombinezonom tudi od perila pričakujem, da je ne samo udobno, pač pa da se v njem počutim odlično. Samozavestno. Zadovoljno," dodaja Ana.

Ana Bucik navdihuje s svojo pozitivno energijo, za Liscino ambasadorko pa bomo na belih strminah lahko navijali že konec oktobra, ko se bo med količki prvič spustila z novo čelado.

Naše skupno sodelovanje smo uradno otvorili 27. septembra 2017. Galerijo z dogodka si poglejte spodaj.

AnaBucik