Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
9. 07. 2018

Napovedujemo poletje 2019 – barvito, retro in seksi

Portorož pomlad/poletje 2019

Lisca je v Portorožu poslovnim partnerjem, influencerjem in predstavnikom medijev iz več kot 20 držav prvič predstavila modne smernice, ki jih bomo nosile prihodnje leto. Pomladno-poletne modne poslastice, ki bodo na prodajna mesta začele prihajati januarja, so oblikovale Liscine kreatorke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Klementina Kranvogel in Rebeka Lovrič Anušič pod vodstvom kreativne direktorice Maje Ratajc in direktorice razvoja in proizvodnje Danijele Klemenčič.

Modni dogodek je minil v znamenju čutnosti – vzdušje in glasba sta še poudarila intimni pridih kolekcije, ki združuje udobje z najnovejšimi trendi, ki jih prave modne navdušenke ne bodo hotele izpustiti. Med njimi so gotovo high-leg hlačke z visokimi nožnimi izrezi, pa bralette triangel modrčki, tudi takšni brez žične opore, in seveda opazni detajli tudi na hrbtnih delih, ki jih bomo z veseljem pokazale …

Perilo bo tudi v prihodnjem letu zaznamovala naravna ženska lepota in čutnostkopalke pa bodo barvite, živahne, poigravajo se z retro-etno stilom, ne bomo mogli mimo črt in mornarskega stila, seveda pa bo nekaj tudi za ljubitelje eksotike in za tiste, ki imajo raje elegantni minimalizem – ali v enobarvnih različicah ali v nadvse modnih barvnih prelivih.

Portorož pomlad/poletje 2019

Po modni pisti so se sprehodile slovenske in hrvaške lepotice, med njimi Nadiya Bychkova, Eka Homovec, Ariela Mandelc, Nastasja Prihoda, Zlata Okugič, Antea Valenta in Tina Katanić.

Kaj bomo nosile v prihodnjem letu, si lahko ogledate v fotogaleriji ali v video utrinku, medtem ko čakamo na novo kolekcijo, pa se lahko posladkamo z vročimi kopalkami letošnjega poletja.

Portorož pomlad/poletje 2019