Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
27. 10. 2017

Prva prodajalna Lisca v Avstriji

Prva prodajalna Lisca v Avstriji
Konec oktobra je Lisca odprla prvo monobrand prodajalno v Avstriji. S samostojnim prodajnim mestom se blagovna znamka perila in kopalk premierno predstavlja v Salzburgu, v Nakupovalnem središču Forum 1.

Na dobrih 50 kvadratnih metrih sodobne prodajalne bodo predvsem ženske uživale ob izbiri modnega, elegantnega, igrivega ali zapeljivega perila in spalnega programa, v poletnih mesecih pa bodo kolekcijo dopolnile tudi kopalke. Novo prodajno mesto je oblikovano skladno z najnovejšimi merchandising standardi, ki na prvo mesto postavljajo obiskovalke. Sodobno, a še vedno romantično vzdušje, diskretna osvetljava, minimalistična postavitev in topli materiali - dovolj razlogov, da se bodo ženske počutile kot doma in si z veseljem vzele dovolj časa, da najdejo popoln modrček zase. Lisca pa poseben poudarek namenja tudi osebju, ki je strokovno usposobljeno, da s pravimi informacijami in simpatično energijo poskrbi za prijetno nakupno izkušnjo.

"Liscina ponudba bo gotovo pisana na kožo Salzburžanom, ki cenijo lepoto in kakovost," je prepričana Slavica Rilak, vodja prodaje za tuje trge v Lisci. "S prvo prodajalno v Avstriji začenjamo novo poglavje blagovne znamke tudi na zahodnih trgih. Verjamem, da bo Lisca odslej bolj prisotna tudi v avstrijskih in mednarodnih predalih s perilom," z nasmehom dodaja.

Vabljeni v prvo prodajalno Lisca v Salzburgu, kjer vas bodo v prvih dneh razvajali z dodatnimi presenečenji.