Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
13. 03. 2017

Slavnostna otvoritev trgovine Lisca v Ukrajini

V soboto, 11. 3. 2017, je Lisca razširila svojo prodajno mrežo v tujini. V sodelovanju z lokalnimi partnerji slavnostno odprla prvo franšizno prodajalno v Kijevu, Ukrajina.


Odprtje je bilo v znamenju dišečih orhidej, mini modne revije, dobre glasbe in pozitivnega vzdušja. Na otvoritev nove prodajalne v trenutno najmodernejšem nakupovalnem centru Lavina Mall v Kijevu so prišli tudi Goran Kodelja, generalni direktor Lisce, Gragorj Frank, namestnik veleposlanika Republike Slovenije v Ukrajini, Sevki Acuner, direktor Evropske banke za obnovo in razvoj v Ukrajin, direktorji mednarodnih podjetij Lacoste, Lifecell in Beko v Ukrajini, Zafer Ozbay, predsednik Turško-ukrajinskega združenja v Ukrajini in drugi.


Na dogodku je za dobro razpoloženje skrbel tudi legendarni fashion week DJ Jean Gritsfeldt, ki je samo za to priložnost priletel iz Pariza. Za katering in gostoljubnost pa so poskrbeli zaposleni znane kijevske restavracije Budha Bar.


Liscini načrti v glavnem ukrajinskem mestu s tem niso končani, saj se predvidoma jeseni obeta odprtje še druge trgovine.