Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
26. 02. 2018

Ujeti med perilom – v prenovljeni prodajalni Lisca

Ujeti med perilom – v prenovljeni prodajalni Lisca
V ljubljanskem nakupovalnem centru Supernova smo nekaj znanih obrazov ujeli med izbiranjem perila. Lisca je namreč na novi lokaciji odprla prenovljeno prodajalno, ki vabi k brskanju po modnih trendih naših najbolj intimnih oblačil.

Novo prodajno mesto je oblikovano skladno z najnovejšimi merchandising standardi, ki na prvo mesto postavljajo obiskovalke. Sodobno, a še vedno romantično vzdušje, diskretna osvetljava, minimalistična postavitev in topli materiali - dovolj razlogov, da se bodo ženske počutile kot doma in si z veseljem vzele dovolj časa, da najdejo popoln modrček zase. Lisca pa poseben poudarek namenja tudi osebju, ki je strokovno usposobljeno, da s pravimi informacijami in simpatično energijo poskrbi za prijetno nakupno izkušnjo.

Sicer pa so obiskovalci v novi prodajalni Lisca lahko brskali že med svežo pomladno kolekcijo perila, ki je seksi in ženstvena, v nežnih pomladnih tonih, seveda pa ne manjka vedno aktualnih črnih, belih ali kožnih modrčkov. In čeprav je zunaj še zima, se lahko pogrejete z novimi kopalkami, ki vas bomo vsaj v mislih popeljale v vroče poletje.

Kateri modeli so najbolj padli v oči Barbari Medvešček, igralki iz serije Mame, ali pa Niki Veger, Nataši Mernik in Katarini Mljač, pa si oglejte na fotografijah.