Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
2. 03. 2018

Ženske smo lepe – ne glede na obliko in velikost

Ženske smo lepe – ne glede na obliko in velikost
V svetu, kjer se vse odvija neverjetno hitro, tudi živimo tako – le redko si vzamemo čas, da se ustavimo, razmislimo in še enkrat pogledamo. Prvi vtis je tisti, ki šteje največ. Zato se ogromno žensk nenehno trudi, da bi bile lepe – in so nesrečne, jezne, nezadovoljne, če ne dosežejo nekih nerealnih standardov. A smo mnogo več kot le naš izgled. Ženske smo lepe – ne glede na obliko in velikost. In ne le to – smo močne, intuitivne, pametne, uspešne, lahko smo gospodinje, mame in uspešne poslovne ženske v eni osebi … z nasmehom na obrazu.

Tovrstno je bilo tudi sporočilo posebnega dogodka, ki ga je italijanska influencerka in model z oblinami Laura Brioschi organizirala ob koncu milanskega tedna mode. 30 zelo različnih deklet, velikih in malih, suhih in bolj polnih, je sodelovalo na modni reviji »Body positive«, v samem središču Milana na Piazza Duomo – kljub mrazu so se sprehodila le v perilu. Nosile so tudi kolekcijo Lisca in sicer serijo Alegra.

Laurin izbor za dogodek je bilo perilo Lisca – minimalistično, a modno, v katerem se vedno počuti odlično. Sicer pa lahko kmalu pričakujemo novo zgodbo z oblinami v kopalkah Lisca – s slovenskimi obrazi.Fotografije: Mattia Abbiati