Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
22. 05. 2017

Nove zmage

Je še kaj lepšega od poletnih sončnih dni na morju? Težko bi me prepričali. Prijetno pihljanje osvežilne sapice je kot nalašč za lenobno poležavanje v senci dišečih borovcev in polnjenje baterij, ki so se med letom dodobra izpraznile. No, vsaj Pijine so se. Sam sem imel dooolg dopust in sem že komaj čakal, da se vrnem na delo. Kaj pa v resnici sploh počnem? 

 

Seznam je dolg, začne pa se z nudenjem odlične opore Pijinemu razkošnemu oprsju in nežnim objemanjem njenih polnih oblin, s čimer poskrbim za še lepšo postavo. Odgovorna služba, kaj? In jemljem jo zelo resno. Tako ob plavanju in pohajkovanju kot tudi športnih aktivnostih v morju in na plaži. In te ima Pia na počitnicah še raje kot počitek. Njeni prosti dnevi so videti kot vznemirljiva kombinacija popolnega sproščanja in vsesplošnega gibanja … 

 

Modrček s penasto košarico Gran Canaria - Lisca

 

»O, bejba!« 

Iz prijetne hibernacije naju zbudi dobro znan glas. Maša.

»Si za odbojko na mivki ali še zbiraš moči po včerajšnji zabavi?«

Pia je vedno pripravljena na nove izzive. V hipu je pokonci.

»Greva!«

 

Njene polnejše obline malo tesneje objamem s prijetno tkanino iz tankega in mehkega materiala. Maša svoj pogled uperi naravnost vame:

 

»O-ho-ho! Kaj pa imamo tukaj?«

 

Če ne bi bil črne barve, bi zardel do naramnic. No, saj sem vseeno, samo, da punci tega nista opazili. Pridružita se razigrani družbi na mivki in takrat se zabava šele prične. Pia se neumorno podi za žogo, jaz pa lovim njene obline. Zabava za oba! Skačeva v vse smeri. Super nama gre, skupaj priigrava lepo število točk.

 

Punce so navdušene. Še posebej nad mano. Nad modnim krojem, ki lepo ujame obline. Nad širšimi naramnicami, ki nudijo zanesljivo oporo in popolno udobje. In nad elegantnim videzom, s katerim je Pia tudi ob nesrečnem pristanku na mivko videti kot prava modna diva. Glejte in se čudite, punce. Sem modrček Canaria, Gran Canaria. In nudim vse, kar potrebujete.