Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18. 04. 2017

Poletje! Prihajamo.

Višje temperature, prijetni sončni žarki in igrive vodne norčije. Končno. Predolgo že čakam na te dni. Dni, ko me končno izstreli iz omare na plažo in v vodo. Tudi moja Zala je navdušena, kar čutim njeno veselje. Lepo me pospravi v torbico, kjer me že čakata krema za sončenje in brisača. Mislim, da mi z dvojno zaščito ni treba skrbeti za svojo varnost. Še malo se spočijem, da si naberem še zadnjih moči. Samo za trenutek zaprem oči – oh, tako prijetno toplo ... budnica!

 

Njena roka me sunkovito izvleče iz torbe in si me začne oblačiti. Zdaj verjetno že veš, kdo sem. Ja, zgornji del kopalk – modrček triangle push-up Cres. Pa da se vrnem na svojo zgodbo. Nadene si me, se z vseh strani dvakrat pogleda v ogledalo in se zadovoljno namuzne. Aha, tudi meni je všeč to, kar vidim. No, zdaj pa veselo na delo. Prsi se ne podpirajo kar same.

 

Kopalke Cres - push up modrček

 

Po nekaj korakih sva na plaži. Zala se lenobno pretegne, sam pa pri tem lovim ravnotežje in poskušam ostati hladen. Uf, kot po maslu. Medtem, ko si nanaša kremo za sončenje, poskrbim za to, da ostane vse na svojem mestu in jo tako ubranim pred radovednimi pogledi. Kjer je to pač treba.

 

Zelo hitro se približujeva vodi in kot bi mignil sva na koncu pomola. O-o. Na glavo bo, drži seee – in res, držim se je kot klop. Malo še zaplavava – no, v resnici plava Zala, sam pa podpiram njeno dragoceno imetje. Voda je odlična. Kako lepo je biti dvoživka – živeti tako v vodi kot na suhem. Mmm … Mislim, da imam kljub občasnim zapletom najboljšo službo na svetu.