Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
19. 01. 2017

Božanska privlačnost

Le korak je do neustavljive privlačnosti! Perilo Lisca Selection v sezoni pomlad-poletje 2017 navdušuje z bogatimi vezenimi aplikacijami, ki tkejo preplete drznosti v kombinaciji nevidnega tila in igro paspul ter elastik. Modele zaznamujejo skrivnostnost, prikrivanje in odkrivanje, razkošje pa jim pridajo bleščeči kristali Swarovski v seriji Divine.

 
Privlačnost pričarajo tudi cvetlični detajli in okraski, ki so v kombinaciji s prosojnostjo nepogrešljivi pri romantičnih doživetjih vsake dive. Navdušuje tatoo efekt pri seriji Divine. Bogati detajli se tokrat pojavljajo na različnih mestih, tudi na naramnicah in zadnjih delih.
 
Popolnost v lepoti oblin, brezmejnega udobja in počutja nudijo različni modeli, tudi do velikosti 85 E – modrček balkonet, modrček push up brez žične opore, prosojni modrčki, seksi brazil body, pasek za nogavice, zapeljiv torzelet in različne izvedbe hlačk. Vsi nožni izrezi so lepljeni in ne zarisujejo robov pod oprijetimi oblačili.
Kolekcijo dopolnjujejo zapeljivi modeli spalnega programa, med njimi tudi atraktiven teddy serije Blossom. Božanskost bodo obarvale modna barva ciklame, karamelni odtenek marelične in zapeljiva črna.