Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
27. 07. 2016

Eleganca raznolikosti


Udobno dnevno perilo za vsakdanje razvajanje, čipkasta romantika, eleganca in minimalizem v žakardu, prefinjenost vezenja in kanček prosojnosti. Kolekcija Lisca Fashion za jesen in zimo 2016 združuje vse to in širok nabor različnih modelov perila, ki bodo poskrbeli, da ženska gotovo najde pravega zase – za vsako priložnost in vsako počutje. Doda pa jim lahko tudi elegantne modele za spanje.


Ženstvenost, eleganca in udobje tako za poslovni vsakdan, sproščene popoldneve kot posebne večerne priložnosti se v kolekciji prepletajo z udobnimi, najbolj priljubljenimi kroji, ki so jim dodatne nekatere novosti, kot na primer modrček, ki ga lahko nosimo kar na 6 načinov. Nekatere serije bodo razveseljevale z nadvse tankimi čipkastimi zaključki brez dodanih elastik, ki pod oblačili delujejo neopazno, ali pa s trendovskimi modrčki, kjer so košarice izdelane iz enega kosa in tako popolna izbira za poudarjanje oblin pod oprijetimi oblačili.


Lisca bo jesen in zimo 2016 obarvala v barvo sivega opala s potiskom vrtnic, v razkošno zeleno in barvo jagode, v elegantno biserno roza ali sivo zeleno, v vsestransko uporabno pudrasto roza ali drzno barvo rdeče šminke za nepozabna praznovanja. Še vedno pa bo mogoče izbirati priljubljene, že znane serije perila v večnih beli, črni in kožni barvi – za različne velikosti in še bolj raznolike okuse sodobnih žensk.