Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
10. 10. 2017

Eleganca v oblinah

Ni vsaka ženska ujetnica velikosti 38. A tudi tiste, ki nosijo oblačila večjih številk, so rade modne in zapeljive. So lahko modne navdušenke in navdih drugim. Tokrat predstavljamo nekaj idej, kako poskrbeti za eleganten slog in zapeljiv izbor perila, če imate malce več oblin. K sodelovanju smo povabili simpatično Natašo Mernik, modno blogerko, ki jo nekateri že spremljate na blogu anakrejevska.com.

Perilo v večjih velikostih je običajno res v črni, kožni ali beli barvi. A ni razloga, da bi bila vaša garderoba dolgočasna. Med modnimi trendi izberite tistega, ki vam je najljubši - na primer letos zelo priljubljene cvetlične vzorce.

Visoke skrijejo in rahlo stisnejo trebušček, hkrati pa so v zadnjih letih čedalje bolj modne. Kombinirate jih lahko z najljubšim modrčkom, a tudi tu si lahko dovolite malce raznolikosti - če običajno nosite modrčke s penastimi košaricami, lahko občasno poskusite tudi s takšnim z oporo. Deloval bo malce bolj lahkotno, še vedno pa bo zagotavljal odlično oporo prsim.

Presenetite sebe in dragega z nečim res seksi - perilom v zapeljivi rdeči barvi. Čeprav to ne bo vaša izbira za vsak dan, pa si v garderobi le privoščite tudi perilo za posebne priložnosti in za svojo samozavest.
AnakrejevskaAnaAnaAna
 
Nataša je o svoji izkušnji napisala tudi izjemno zanimiv objavo na svojem blogu. Do objave lahko dostopate TUKAJ. Priporočamo branje!