Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
8. 11. 2019

Lisca iz Cannesa s prestižno nagrado

Lisca iz Cannesa s prestižno nagrado

Ponosno z vami delimo svežo novico iz Cannesa. V sklopu mednarodnega sejemskega dogajanja na sejmu Mare di Moda je Lisca prejela prestižno nagrado »CREATIVE EXCELLENCE AWARD 2019«.

Organizatorji sejma nagrado vsako leto podeljujejo blagovnim znamkam, ki izstopajo z izjemno kreativnostjo, razvojem, inovacijami in kakovostjo. Letos ta prestižna nagrada pripada slovenskemu podjetju Lisca ter italijanski blagovni znamki MC2 Saint Barth.

Lisca je bila izbrana kot »odličen primer podjetja, ki uspešno združuje tradicijo s sodobnostjo, pri tem pa veliko pozornosti posveča izboru materialov, hkrati pa se dinamično prilagaja spremembam na trgu. S kampanjo #ProudToBeMe pa je lansirala tudi inkluzivno in pomembno sporočilo pozitivne samopodobe in močne ženstvenosti«.

Podelitve v Cannesu se je udeležil tudi del Liscine razvojno-kreatorske ekipe, v imenu vseh pa je nagrado prevzela Maja Ratajc, kreativna direktorica v Lisci.

Nagrada je potrditev, hkrati pa tudi izziv in spodbuda za prihodnje modne zgodbe in kreacije, v katerih se bomo počutile neustavljivo.