Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14. 04. 2014

Magičnih 200.000 Lisca Facebook članov!


Hvala vam! Facebook profil Lisca je v teh dneh presegel magično mejo 200.000 članov! Leta 2009 je zaživel Liscin profil na družabnem omrežju Facebook in vse od tedaj do danes se število članov dnevno povečuje. Hvala, ker ste z nami, ker nas spremljate, podpirate in sodelujete z nami. Uživamo v prijateljevanju, lepo je biti v tako veliki skupnosti ljubiteljev mode, sodobnega in razgibanega življenjskega stila, ljubiteljev prefinjenosti, elegance in hkrati ženstvenosti, ljubiteljev Lisce. Prihajate iz različnih držav, kar je dokaz, da je Lisca znana in prepoznavna širom po svetu.

Lahko bi rekli, da se zbujamo z vami, si zaželimo »Lep dan!«, z vami delimo zanimivosti in novice, mnogokrat si ob večerih voščimo tudi »Lepe sanje in lahko noč.« Spoštujemo vaša mnenja. Spodbujajo k delitvi mnenj, različnih komentarjev. Na voljo smo vam tudi za različna vprašanja.

Če še niste član Lisca Facebook profila, vas vabimo, da to postanete, všečkate profil »Lisca« in postanete del velike skupine na družabnem omrežju. Za vas namreč tudi v bodoče pripravljamo novosti, predstavljamo najnovejše kolekcije, akcije, tu in tam pa vas razvajamo z različnimi ugodnostmi in nagradnimi igrami. Pridružite se nam! :)