Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18. 04. 2017

Modno poletje

Poletje bo obarvano v potiske rož, palm in pepite, žive barve in trendne vzorce. Kopalke Lisca Fashion bodo poudarile žensko postavo z atraktivnimi modeli, ki se lahko med seboj poljubno kombinirajo, saj so vse serije separatne.

 
Kopalke odlikuje prijeten material, ki se hitro suši in je izdelan iz nove generacije mikro poliesterskih vlaken, kakor tudi tehnološko in ekološko dovršen material VITA, pridobljen z recikliranjem, ki poleg udobja nudi tudi oblikovanje telesa in zaščito pred UV žarki.
 
Linijo kopalk Lisca Fashion zaznamujejo trendni kroji modrčkov, kjer izstopajo modrček s penasto oblikovanimi košaricami z vgrajenimi skritimi oporami in brez šivov El Grado, nov modrček push up Forio za še bolj zapeljiv dekolte in modrčki, ki imajo zadaj pri sponki zavihek, ki omogoča prilagajanje obsega.

 
Med spodnjimi deli pa bodo prav gotovo to sezono hit nove rio hlačke, ki imajo pri strani rahlo dvignjen nožni izrez, ki se ponovno vrača kot modni trend. Navdušili pa bodo tudi raznoliki modeli enodelnih kopalk, ki bodo lepo objeli postavo in jo naredili še bolj ženstveno.
 
Serije kopalk so popestrene z različnimi dodatki, ki so izdelani iz prijetne padajoče pletenine, v različnih barvah in vzorcih, ki dopolnjujejo posamezno serijo. Poletno garderobo bodo tako dopolnili trendni parei, kartani in tunike.