Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23. 08. 2017

Navihana jesen

Romantični potiski, nežna žakardna tkanina in atraktivna čipka v serijah perila Cheek by Lisca, ustvarjajo nadvse zapeljivo, nagajivo in zapeljivo kolekcijo za jesen-zimo 2017. Trendi modeli, izbrane barve ter potiski v priljubljenih modelih modrčkov in hlačk ter majic za najboljše dnevno udobje.

 
Novost v kolekciji je prepričljiv modni trend bralette modrček. Posebno oblikovan model modrčka z mrežico, ki sega vse do vratu, se lahko zapenja za vrat ali klasično. Bolj drzne modne navdušenke ga lahko kombinirajo v osebnem stajlingu tudi kot samostojni vrhnji kos poleg krila ali hlač.

 
Dandanes velja, da šport narekuje tudi modne smernice. Športni elementi, kot posamezni detajli,se tako pojavljajo tudi na spodnjem perilu. V kolekciji perila Cheek by Lisca za jesen-zimo 2017 najdete med dnevnim perilom tudi oblikovano perilo, ki poudarja linije ženskega telesa in jim daje športno mladostni videz. Novost je nizek modrček push up brez opore.

 
Zasanjane modne navdušenke bodo v svet sanj popeljale nežne in mehke pižame s trendi potiskom, ki jih dopolnjuje topla jopica s kapuco. Za piko na i pa so tu še kosmateni copatki, za jesenke večere, da ogrejejo mrzla stopala.