Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
4. 07. 2012

Navijamo za slovenske košarkarice!


Letošnje poletje mineva v znamenju številnih športnih dogodkov. Slovenska ženska košarkarska izbrana vrsta se tako ravno v teh dneh bori za mesto na evropskem prvenstvu v košarki. Pod njihovimi dresi pa se skriva športno perilo Lisca Power.
 
Dekleta poleg kvalifikacijskih tekem dneve preživljajo na intenzivnih treningih, zato so iskale perilo, ki jim bo naporne dneve naredilo prijetnejše in tako prispevalo tudi k njihovi pripravljenosti. 

Kapetanka slovenske ženske košarkarske reprezentance, Maja Erkič:
 
"Košarkarice dobro vemo, kako pomembno je izbrati športno spodnje perilo, v katerem se počutiš udobno, obenem pa te pri športnih aktivnostih ne ovira. Športni nedrčki in hlačke Lisca pri meni izpolnjujejo oba pogoja. Priporočam jih vsem ženskam, ki se tako ali drugače ukvarjajo s športom."
 
Košarkarice nosijo športno perilo Lisca Power

Zmagovalno kombinacijo zase so športnice tako našle v športnem perilu Lisca Power, ki je izdelano iz inovativnih vlaken Coolmax in zagotavlja zračnost, občutek svežine in nemoteno gibanje tudi profesionalnim športnicam.

Kot pravi organizatorka igre, Nika Barič:
"To poletje sem se prvič srečala s kolekcijo športnega perila Lisca in moram reči, da sem naravnost navdušena. To spodnje perilo se res dobro prilega telesu. Pomemben faktor mojega zadovoljstva je tudi dejstvo, da me med igranjem košarke niti malo ne moti, saj imam občutek, kot da ga ni."
 
Modele športnega perila Lisca Power lahko preizkusite tudi sami.