Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
20. 08. 2015

NOVA KOLEKCIJA Lisca in Cheek by Lisca - JZ 2015

LISCA SELECTION

Edinstvenost. Razkošje. Prestiž. Perilo, ki je obvezen del našega vsakdana, ne vpliva le na naše udobje, pač pa tudi na naše počutje. Včasih je ravno perilo lahko skriti adut samozavesti. Nova kolekcija Lisca Selection za jesen-zimo 2015 zapeljuje s prefinjenostjo. Čutno vezenje, ki se poigrava s prosojnostjo in modnim izgledom tatooja, se skoraj nevidno zapeljivo zlije s kožo. Kraljevski pridih z lesketom kristalov Swarovski se prelije v drzno igro trakov. Zapeljujte v prefinjeni čipki z elegantnimi detajli in razkošnim lesketom bleščic.

LISCA FASHION

Perilo za vsakdanjo eleganco mora biti modno, a v prvi vrsti udobno in takšno, ki žensko osvobaja. Elegantno perilo, ki poskrbi za popolno oporo in ji omogoča, da skozi vsakodnevne obveznosti hiti brezskrbno in neobremenjeno s tistim, kar se skriva na njeni koži. Takšno žensko v središče postavlja Lisca Fashion za jesen in zimo 2015. Kot napovedujejo trendi se bo perilo igralo s kontrasti, s kombinacijami nežne prosojnosti in razkošnih pletenin. Kolekcija pa še vedno ohranja tiste najbolj preizkušene in uporabne modele, ki navdušujejo ženske vseh okusov in vseh velikosti.

CHEEK BY LISCA

Sodobna ženska želi biti vse – zapeljiva, mladostna, elegantna, igriva, naravna … Kolekcija Cheek by Lisca za jesen-zimo 2015 sledi njenemu navdihu – ohranja značilno mladostno igrivost, a se spogleduje z romantiko in čipkastim zapeljevanjem ter sodobnimi modeli perila. Ni ga čez zapeljevanje v čipki. Ta je lahko samo zanimiv dodatek, ali pa glavni adut perila, ki prikriva in razkriva s prosojnimi hlačkami in nenavadnimi hrbtnimi deli ter vabi k poredni nagajivosti. Bodite sodobne in drzne.