Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
20. 02. 2018

Nova kolekcija Selection pomlad-poletje 2018

Nova kolekcija Selection pomlad-poletje 2018
Domišljija je brezmejna, ustvarja tisoče čarobnih zgodb – tudi pri ustvarjanju in izbiri perila. Naj bo to seksi in drzno zapeljevanje ali nežna romantika s prefinjeno eleganco – dame, ki rade očarajo in poudarijo svoj stas, ljubijo domišljijo v vsej njeni čarobnosti. Kolekcija Lisca Selection za pomlad in poletje 2018, ki vključuje dve seriji: Glory in Sophistic, pa prinaša modne namige, ki jih ne želite spregledati.

Vezenje in prosojni detajli, drzni učinki tattooja, kristali Swarovski, brezšivni robovi in svilnata mehkoba ob dotiku s kožo je le nekaj lastnosti prestižnih modelov iz tanke micro pletenine in tila v kolekciji perila Lisca Selection za še tako posebne priložnosti. Pa naj bo to z modno poslastico – modrčkom high neck, z drzno izbrano podporo lepemu dekolteju, bralette bodi z zapeljivimi ozkimi naramnicami in seksi nožnim brazil izrezom, top balconet s stranskim zapenjanjem in čudovitim izrezom na hrbtnem delu, ali katerim od drugih nepogrešljivih modelov.

Popolna dopolnitev izbranega perila za prijetno večerno atmosfero pa so skrbno dodelane pižame svilnate mehkobe. Zapeljivo elegantni sta tudi bluzi v črni ali vaniliji. Z globokim izrezom spredaj ali zadaj bo detajl izbranega perila Lisca Selection zažarel.

V pomladni modri  barvi perle ali zeleni kot tudi v večno aktualni »must have« črni barvi in romantičnem tonu vanilije, kot prava izbira barve poročnega perila, je kolekcija perila, pižam in bluz ustvarjena za vedno nove in nove zgodbe. Ustvarite svojo s čarobnimi modeli Lisca Selection za pomlad-poletje 2018.