Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
7. 11. 2019

Zvijače za oblikovanje postave

Ko se vam zazdi, da bi za nošene najljubše oprijete obleke morali izgubiti še kakšen kilogram, preizkusite nekaj, kar deluje v hipu – oblecite perilo za oblikovanje postave, ki nekoliko stisne telo in ga podpira tam, kjer želite. In ker verjetno ne želite, da bi bili robovi vidni pod oblačili, izberite primerne modele – recimo perilo iz revolucionarnega italijanskega materiala »clean cut«, ki se ne viha in pod oblačili učinkuje neopazno, perilo pa ima brezšivne robove in zaključke brez dodatnih elastik.

In kateri so kosi, ki znajo obdržati vašo skrivnost?


 


Bodyliner "Bella"
Bodyliner

Želite nekoliko bolj čvrsto, a kljub temu udobno oblikovati postavo? Bodyliner stisne prav tam, kjer je treba. Prednji del je podložen in tako nežno stisne trebuh ter pomaga do čudovite linije, ki je ne bodo kazile maščobne blazinice. In ne samo to, nosite ga lahko s svojim najljubšim modrčkom. Vaš spremljevalec bo lahko vsak dan, tudi na posebnih dogodkih, na katerih želite še posebej blesteti.


 

Hlačke bodyliner "Bella"Hlačke bodyliner

Hlačke bodyliner imajo podložen prednji del s »shaper« oblikovalnim učinkom, ki bo učinkovito oblikoval trebuh, hrbet in pas. So povsem nevidne pod vrhnjimi oblačili, tako da bo drobna skrivnost lepe postave ostala le vaša.


 


Bodi s penasto košarico "Bella"
Bodi s penasto oblikovano košarico

Lepo objame telo in oblikuje čudovito postavo. Skrije trebušček in oblikuje postavo vse do višine pod prsmi. Penaste košarice lepo podprejo prsi in ustvarijo zavidljiv dekolte.