Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
20. 12. 2017

Perilo za darilo

V predpraznični nasičenosti pogosto ne vemo več, kaj podariti svojim najdražjim. S čim bomo dosegli tisti »uau« učinek, ki bo zagotovil, da naše darilo ne bo pozabljeno že naslednje jutro. Kako pokazati, da je neka oseba za nas res posebna in pomembna. Preprosto – bodimo osebni in izvirni.

perilo

Darila, ki so pisana na kožo obdarovanca, štejejo največ. To so tista darila, s katerimi povemo, da smo mu prisluhnili skozi vse leto, ali pa vsaj v zadnjih tednih previdno stikali za njegovimi najbolj skritimi željami. To so darila, s katerimi povemo, da osebo resnično poznamo – da vemo, kako preživlja dneve in kaj v njih pogreša, kaj ji povzroča gubice in kaj ji izvablja nasmeh na obraz.
Če torej želite v naslednjih tednih pustiti pečat, naj bo takšno tudi vaše darilo. Osebno in intimno. In kaj je bolj osebnega kot perilo?
»Če se odločite, da boste podarili perilo, najprej pomislite na slog, ki ga ima oseba, ki jo želite obdariti. Je ta eleganten, športen, zelo trendovski ali zelo seksi? Temu primerno naj bo tudi perilo,« svetuje Suzana Gorišek, oblikovalka v Lisci. Seveda pa si ob tej priložnosti lahko dovolite nekaj več drznosti – ženske včasih rade poskusimo tudi kaj drugačnega, a smo praktične in racionalne, kadar kupujemo same. A morda si skrivoma želimo poskusiti tudi kak zelo trendovski model ali pa resnično seksi prosojen modrček, ki si ga same ne bomo nikoli privoščile.

darilo

Pozorno izberite tudi sam model perila – nekateri moški prisegajo na boksarice, drugi ne nosijo nič drugega kot klasične slip spodnjice. So ženske, ki oblečejo le brazil hlačke, in takšne, za katere so edine prave hlačke panty. »Pri modrčkih morda res včasih želimo malce eksperimentiranja, hlačke pa so tiste, ki morajo biti na prvem mestu udobne,« doda Liscina kreatorka. Čeprav o njih ne govorimo pogosto, so najpomembnejši del našega oblačila – če torej ne boste izbrali pravega modela, se lahko kaj hitro zgodi, da bodo obležale na dnu predala.
Seveda pa ne smete pozabiti preveriti, katera velikost bo tista prava. Če tega še ne veste, lahko povsem nedolžno poklepetate o velikostih oblačil, ki jih nosimo; ali pa se zakopljete v predale in velikost preberete z etikete. »In ja, velikost je pomembna. Le v perilu, ki se odlično prilega, se bo obdarovanka počutila res odlično, samozavestno in popolno,« svetujejo v Lisci. In ne, kupovanje perila za darilo ni rezervirano le za moške. Prijateljica, sestra, mama, hči – ženske smo tiste, ki se mnogo bolje poznamo, ki si zaupamo najbolj skrite želje in dvome. Zakaj torej ne bi bile ženske tiste, ki se najlepše presenetimo?


darilo
Na prodajnih mestih Lisca je dovolj izbire za zelo različna osebna presenečenja, v decembru pa vas Lisca vabi tudi k sodelovanju v nagradni igri, da bodo z malo sreče prazniki še bolj popolni. Lahko se vsak teden potegujete za komplet perila ali za glavno nagrado – darilni bon za izdelke Lisca v vrednosti 500€.
Kakšno presenečenje so pripravili za Liscino ambasadorko, simpatično smučarko Ano Bucik, pa si lahko ogledate v videu.

video
#BestThingAreHidden