Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18. 04. 2017

Poletna eleganca

Poletje bo obarvano v živahne barve in vzorce ter hkrati zapeljive detajle. Poleg vedno elegantne in zapeljive črne barve bo serija Bahami žarela tudi v močnejših barvah, kot sta pink in kraljevo modra. Serija Alany pa bo navdušila s prelivajočimi se barvnimi vzorci.


Obe seriji Selection odlikuje prijeten, hitro sušeč material, ki nudi UV zaščito in je udoben za nošenje. Posebnost je nova tehnologija lepljenih naramnic, ki so zelo tanke, fine, prijetne za nošenje in elegantnega videza, vendar kljub temu še vedno funkcionalne.

 
Za modele so značilne lepljene paspule in sponke, ki še dodatno poudarijo prefinjenost in unikatnost, ki jo zahteva linija Selection. Zelo moden in poseben kos je modrček push up brez opore Alanya, ki izrazito poudari dekolte. Nov pa je tudi model zapeljivih in sexy monokini enodelnih kopalk Bahami, ki ima košarice iz termično obdelanega osnovnega materiala.


 
Eleganco in prestiž serije Alanya dopolnijo modni dodatki iz prijetne prosojne micropoliesterne tkanine. Serija Bahami pa navdušuje z dodatki iz transparentnega materiala v burn out tehnologiji.