Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
19. 01. 2017

Pomladna romanca

Serija Lisca Fashion v svoji pomladno poletni kolekciji 2017 z bogatim vezenjem, elastično čipko, nežnim drapiranjem in potiski cvetja poudarja žensko nežnost in eleganco. Prepričajo atraktivni kroji, ki so drzni in izrazito ženstveni, hkrati pa ohranjajo udobje in funkcionalnost. 
 

Serija je namenjena različnim velikostim, saj je mogoče najti modrčke z oporo v zelo širokem razponu številk do E 95. Izbira je pestra - od modrčkov z oporo, penastimi in soft košaricami brez šivov, do različnih modrčkov push up, ki jih dopolnjujejo detajli čipke, satenasti zaključki in transparentni vstavki. Celoten videz pa naj zaključi izbran model hlačk, brazil, panty ali povišane hlačke za vse tiste, ki želijo skrit trebušček.

 
Lisca Fashion zajema tudi sproščeno in elegantno serijo spalnega programa, izdelanega iz udobnih materialov, kot je wortex modal. Ženstvenost bosta poudarila atraktivna baby doll ali kombinežica, slednja se lahko nosi v kombinaciji z modrčkom ali kot elegantna spalna srajčka.
 
Zagotovo pa bodo nekaj zase našle tudi neveste, saj lahko izbirajo med kar nekaj različnimi modeli poročnega perila, ki ga lahko kombinirajo tudi s spalnim programom.