Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
8. 05. 2018

#Proud To Be Me: Lisca v središču Ljubljane

#Proud To Be Me: Lisca v središču Ljubljane
Si bila kdaj nezadovoljna s svojim telesom? Pogledala si se v ogledalo in si želela manjši trebuh, ožja stegna ali postavo v obliki peščene ure? Skoraj vsaka izmed nas je bila kdaj na dieti, poskušala znižati kilograme, telovaditi ali pa pridobiti nazaj telo, ki ga je imela pred nosečnostjo. Zaradi pritiskov družbe, svetovnega spleta in revij je popolno telo nujno bolj kot kadar koli prej. Ampak vsako telo je drugačno, vsaka izmed nas ima drugačno konstrukcijo telesa. Vsaka je posebna in prav vsaka je lahko ponosna nase ter na svoje manjše ali večje obline.

Zato Lisca tokrat pripravlja dogodek “Proud to be me”, v katerem nastopajo realne punce, z realnimi oblinami. V naslednjih tednih bomo z vami delili navdihujoče zgodbe žensk, ki so se 8. maja 2018 sprehodile po Prešernovem trgu v najnovejši kolekciji kopalk Lisca, s čimer so zaokrožile svojo zgodbo vzponov in padcev in svetu sporočajo, da so danes ponosne nase. Bodi ponosna nase tudi ti.

Od 16. 5. do 10. 6. 2018 lahko z odgovorom na vprašanje: Na kaj si najbolj ponosna v svojem življenju?, sodeluješ v nagradni igri #ProudToBeMe in se poteguješ za super nagrade, 40 kompletov kopalk in glavno nagrado 500 EUR. SODELUJ.

#Proud to be me
#Ponosna nase