Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23. 08. 2017

Romantični potiski in modne barve

Romantični potiski, modne barve, bogate vezenine in prosojnost, so zajeti v kolekcijo perila Lisca Fashion za jesen zima 2017. Zaznati je močno prepletanje drznih in izrazito ženstvenih potez, ki se kažejo v novih modnih modelih. Združujejo jih lepota popolnosti in funkcionalnosti ter na drugi strani nežna romantika v modelih s čistimi linijami in večnim minimalizmom.

 
Kolekcija zajema perilo za različne velikosti, izpostavljen je modrček s penasto košarico vse do velikosti H in obsegom 65. Z novo jesensko sezono prihajajo tudi nekatere novosti, kot je modrček s penasto SOFT košarico do velikosti košarice E, nov kroj so tudi panty brazil hlačke, modrček push up z novo obliko košarice za bolj naraven izgled dekolteja in modrček s penasto košarico brez žične opore - Wireless soft bra, ki je namenjen vsem, ki ne želijo utesnjenosti in omogoča bolj sproščeno vsakodnevno razvajanje.

 
Mehka elastična pletenina iz kolekcije spalnega programa Lisca Fashion, objame telo in ga zaziblje v pomirjujoč spanec. Prijetna in topla jesenska kolekcija je kot odlično dopolnilo perilu - dama si lahko izbere svojo najljubšo pižamo ali spalno srajčko v ujemajočih se tonih.