Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
4. 09. 2017

Zakaj športni modrček?

Ženske še vedno pogosto pozabimo nase, na svoje udobje in tudi zdravje. Koliko vas še vedno teče v navadnem perilu? Ste se kdaj vprašale, zakaj športnice izbirajo športno perilo? Zakaj bi ga potrebovale tudi tiste, ki se s športom ukvarjamo le v prostem času, tu in tam?

Preprosto - v njem bomo lažje dosegle zastavljene cilje, vadba bo prijetnejša, hvaležno pa nam bo tudi naše telo. Zlasti prsi so tiste, ki močno občutijo telesno aktivnost, ta pa lahko sčasoma vpliva tudi na njihov izgled. Pri vsakem skoku namreč poskočijo tudi vaše prsi, njihove teže pa ne nosijo mišice, pač pa tkivo in koža. Pogosta obremenitev z neustrezno opremo je lahko boleča, prsi pa se tudi hitreje povesijo. Športno perilo je oblikovano tako, da prsim zagotovi optimalno oporo tudi med intenzivnejšimi gibi. Perilo pa nam pomaga uravnavati tudi telesno temperaturo in odvajati vlago. Tako je vadba prijetna in udobna.

Seveda pa je aktivno športno perilo lahko tudi modno. Modeli Miss Sporty iz kolekcije Cheek by Lisca, med njimi tudi popularen modrček brez žične opore, so izdelani iz tankih in lahkih mikro vlaken, ki poskrbijo, da je telo vedno suho in gibanje sproščeno, zaradi trendovskih krojev in modne barve pa jih bomo rade oblekle tudi takrat, ko ne športamo.

Miss Sporty
»Pohvaliti moram modrček Miss Sporty, saj sem z njim pretekla izredno dolgo tekaško turo 100 km, v času 13 ur in 2 min in s tem osvojila 15. mesto na tekmovanju Ultramaraton 100 km, ki je potekal v švicarskem mestu Biel. Izredno udoben modrček me je spremljal ves čas in nudil izjemno dobro in prijetno oporo od začetka do konca teka. Ta modrček me spremlja kar vsak dan. Navdušena sem
Saša Markoja Popelar, ultramaratonka

"Nad športnim perilom Miss Sporty sem navdušena. V športnih oblačilih preživim večino svojega časa, zato je zame izredno pomembno, da je perilo funkcionalno in tudi udobno. Material je zelo mehek in prijeten. Tudi design je zelo privlačen, dovolj športen in ravno prav ženstveni. Z veseljem ga oblečem, saj se v njem dobro počutim."
Ana Bucik, alpska smučarka