Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
22. 02. 2019

Zanimivi gostje v novi prodajalni v Cityparku

Zanimivi gostje v novi prodajalni v Cityparku
Tisti, ki so četrtkov dopoldan preživeli v nakupovalnem središču v Cityparku v Ljubljani, niso mogli mimo živahnega dogajanja v pritličju centra – Lisca je namreč na novi lokaciji v pritličju odprla povsem nov prodajnih kotiček.

Prodajalna, ki je zasnovana skladno z najnovejšimi svetovnimi trendi, vključuje sodobne materiale in premišljene rešitve, ki se v svetu šele uveljavljajo, na prvo mesto pa postavlja odlično počutje obiskovalk. Na 100 m² bo mogoče izbirati med celovito Liscino ponudbo, že v otvoritvenih dneh pa v prodajalni žari tako perilo kot tudi kopalke.

Nakupovanju perila se niso mogli upreti tudi nekateri znani Slovenci, njimi pevka Gaja Prestor, modna diva Nina Gazibara, manekenka, ki jo bomo kmalu videli plesati v oddaji Zvezde plešejo, Jana Koteska, Katja Škofic, David Urankar, Gašper Tratnik ter številne influencerke, med njimi Nataša Mernik, Sara Zavernik, Nika Veger, Zala Zagoričnik, Eva Ahačevčič Pakiž …

Obiskovalce nove prodajalne je prvi dan čakalo tudi ekskluzivno presenečenje. V poročnem kotičku je bila predstavljena edinstvena podvezica s kristali Swarovski, kupci in tisti, ki Lisco spremljajo na Instagram profilu @liscalingerie, pa so na dan otvoritve lahko ugotavljali, koliko je teh kristalov. Nekdo izmed sodelujočih bo tako postal srečni lastnik dragocene podvezice. Preverite na Instagramu!

Sicer pa v otvoritvenih dneh, od 21. do 24. februarja, lahko v prodajalni v pritličju Cityparka v Ljubljani izkoristite 20% otvoritveni popust.

Utrinke iz otvoritve pa si lahko ogledate v fotogaleriji.


Foto: Mediaspeed