Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23. 08. 2017

ZAPELJIVA EKSTRAVAGANCA

Drzna igra širokih elastik in mrežaste tkanine ter modna vezenina, ki se prepleta v seriji Lady Moon, ustvarijo glamurozen videz. Penaste košarice, ki poudarjajo izgled prosojnosti, jo delajo edinstveno, hkrati pa videz dopolnjujejo najrazličnejši detajli.

 
Izpostavljamo nov model zapeljivih hlačk ouvert, bustje z bogatim vezenim snemljivim detajlom, ki se ga lahko nosi na 4 različne načine, modrček push up s snemljivimi (dekorativnimi) naramnicami, prosojen modrček z oporo, ki ima še posebej mehke in udobne lepljene naramnice in svečano prosojno kombinežo.

 
Serijo Queen Rose pa odlikujejo lahkotno zasnovani modeli, s pridihom drznega in svečanega, z bogato vezenino vrtnic. Svetleče elastike, svilnata lesketajoča mrežica in kristalčki Swarovski ustvarjajo glamurozen videz. Za ekstravagantno vzdušje bo poskrbel brazil body, z bogatim vezenim delom na prednjem delu, za drzne, lahko tudi kot samostojna izbira, za posebne priložnosti. Posebno zapeljiv set je odprti string (string ouvert) in podporni modrček z dodano čipko ob strani, ki se samostojno zaveže okrog vratu ali pa se trakovi prekrižajo na prsnem delu in nato zavežejo okrog vratu. V seriji navdušuje tudi atraktiven triangl modrček z oporo, modrček push up in razkošno oblikovan modrček s penasto košarico.

 
Za udobna, elegantna in zapeljiva večerna razvajanja je v seriji Queen Rose moč najti tudi modele spalnega programa. Ne spreglejte, zapeljive dolge ali kratke spalne srajčke z bogatim vezenjem.