Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14. 06. 2014

Zlata nagrada DIGGIT za spletno aplikacijo Lov na modrček

Na Diggitu, dvodnevni konferenci o digitalnih komunikacijah, so letos prvič podelili nagrade Diggit. Nagrade so namenjene najboljšim digitalnim delom, ki predstavljajo presežek znotraj lastne industrije.

Žirija je pri prijavljenih delih ocenjevala strateški pristop, kreativnost, inovativnost, implementacijo in učinkovitost prijavljenih del. Največjo težo pri izbiri zmagovalcev je imel kreativni in inovativni presežek znotraj kategorije prijavljenega dela.

V rubriki Moda je zlato nagrado Diggit prejela spletna aplikacija Lov na modrček Lisca, zasnovana v sodelovanju podjetja Lisca in agencije DigiGRAL. Lov na modrček je bilo mogoče igrati v zimskih mesecih 2013, igra pa je prinesla odlične rezultate ter pozitivne komentarje. Zasnovana je bila v 9 jezikovnih različicah in s tem k sodelovanju pritegnila veliko število uporabnikov iz različnih držav.

Čestitke ekipi ustvarjalcev ter seveda tudi vam, spoštovani uporabniki, ki ste z nami virtualno pohajkovali po evropskih prestolnicah in odkrivali modrčke Lisca, nekaterim od vas pa je sreča namenila tudi lepe nagrade.