Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
9. 05. 2018

Čas za akcijo - MISS SPORTY -20%

Čas za akcijo! Še je čas, da svoje telo spraviš v boljšo formo in še je čas, da se pripraviš na samozavestno sprehajanje po plaži! Toplo vreme je kot nalašč, da v svoj urnik vključiš rekreacijo in narediš nekaj zase.

AKCIJA
Od 9. - 13. 5. 2018 lahko kolekcijo športnega perila Miss Sporty Cheek by Lisca
kupiš z -20% popustom.

*Popust se v trgovinah obračuna pri blagajni ter samodejno v spletni košarici.


Morda te besede, kot so ''šport'', ''aktivnost'', ''telovadba'' malo prestrašijo, povsod so nasveti in video navodila, kako pravilno telovaditi, kako si oblikovati mišice in predvsem čemu vse se moraš odpovedati. Pa ni vedno nujno tako. Ni treba veliko, da popoldanska telovadba postane tvoj najljubši čas v dnevu, telovadbi lahko rečeš recimo tudi aktivni igri s svojimi otroci, šport je lahko izlet s kolesom in aktivnost za oblikovanje telesa-ples na tvojo najljubšo glasbo.

Za bolj resne in motivirane posameznice pa so te besede morda del vsakdana in je poletno sonce samo priložnost, da svoje aktivnosti preselite v naravo, da na uteži v fitnesu dodate dodatno kilo in svojo tekaško progo podaljšate za en krog.

Ne glede na to, kako aktivna je tvoja športna aktivnost, zagotovo je tvoje počutje najbolj pomembno, ne samo po odlično opravljeni vadbi, ampak tudi med samim gibanjem. Ne pozabi na dober oprijem aktivnega spodnjega perila in primerno uravnavanje temperature športnih oblačilih. Za skoraj vse aktivnosti so primerne modne športne legice v kompletu z majico in modrček z oblikovano košarico, ki poskrbi, da bodo skoki v višino neomejeni.

Še je torej čas za spremembe, čas za gibanje in aktivnosti na zabaven način, čas da sami sebe brcnemu v zadnjico in akcija!