Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18. 05. 2017

Lahkotna razigranost

Temperature rastejo, voda se počasi ogreva, najpogumnejši pa že veselo čofotajo v morju. S Tino ostajava pri zmernem sončenju. Razvajava se v nežnem objemu toplih popoldanskih žarkov. Tako prijetno je, že prav poletno. Najin dremež zmoti prihod njenih prijateljev.

 

»V vodooo!« enoglasno zavpijejo.

 

Naenkrat naju obkrožijo in dvignejo v zrak. Neee, ne, ne, ne, ne. Tina se smeje upira trdnemu prijemu, a zaman. Vedno bolj se približujemo vodi, vreščanju ni konca. V mislih se psihično pripravljam na skokovito spremembo temperature. 

 

Bando modrček Fruity - Cheek by Lisca

 

»Aaaaaaaaa!« vzklikne. Podpišem. Voda je še zelo sveža, tole je bila prava hladna prha.

 

»Trapi! Kar pripravite se, zdaj boste eden za drugim izkusili osvežilno moč vode!«

 

Zažene se do najbližje prijateljice, jo zgrabi za roko in skupaj stečeta do kolen v vodo. Pridruži se jima celotna družba in v nekaj minutah smo vsi popolnoma premočeni. Kamor je šel bik, naj gre še štrik. Eden za drugim veselo popadamo v vodo. Osvežilno. Tina naredi še nekaj zamahov, nato pa se vrneva na brisačo.

 

Mmm, kako prija, da lahko danes soncu pokažem še svojo drugo stran. Še drugo, prav slišiš. Tole z ananasi. Zdaj verjetno že veš, kdo sem – in kako sem videti. Tako je, sem popolnoma vsestranski zgornji del kopalk, modrček bando Fruity, ki lahko skupaj s prav takšnimi hlačkami poskrbi za kar štiri različne videze! Super, kaj? Pa še na vidne sledi kopalk lahko pozabiš, saj se ponašam z modno bando obliko brez vrvic. Jap, sem nepogrešljiv del obvezne opreme.