Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
19. 04. 2015

Materinske vezi - modrček za dojenjeOtrok, čudež in sreča življenja. In vzpostavitev novih vezi, materinskih, družinskih in čustvenih. Pristne vezi med mamico in otrokom se začnejo tkati takoj po rojstvu. Tudi ob dojenju.

Prehrana v prvem letu otrokovega življenja precej vpliva na njegovo zdravje v prihodnosti. Približno prvih šest mesecev se med otrokom in materjo ustvarja pristna vez zaradi dojenja. Materino mleko vsebuje vse pomembne hranilne snovi, ki jih dojenček potrebuje v prvi polovici leta, saj zagotavljajo skladen razvoj otrokovih organov. Prav tako vsebuje tudi zaščitne snovi, ki ga varujejo pred okužbami.

Za uspešno dojenje je pomembno umirjeno življenje brez stresa, zato poskrbite, da boste čimbolj spočiti. Hranjenje na materinih prsih bo zagotovo prijetnejše tudi z uporabo modrčkov, ki omogočajo preprosto in udobno dojenje.

Liscin modrček za dojenje Pretty Mommy bo dobrodošel, saj zagotavlja vse, kar potrebuje doječa mamica. Je udoben in iz prijetnega materiala ter zagotavlja potrebno oporo prsim, ki postanejo v tem obdobju polnejše in težje. Najpomembneje pa je, da modrček ob dojenju omogoča preprosto odpenjanje in zapenjanje košarice. Sponko nad košarico je namreč mogoče odpreti z eno roko. Dvojno oblikovana košarica poskrbi za ustrezno podporo in s tem praktično dojenje.