Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
12. 04. 2017

Modrčki za pod lahkotne poletne majice

S prihodom poletja težka oblačila zamenjajo lažje tkanine. Pletenine pospravimo na dno omare, luč dneva pa ponovno ugledajo majice s kratkimi rokavi in brez njih, pri katerih je ustrezen modrček ključnega pomena za lep in urejen videz. Že veste, katerega izbrati?

Pri lahkih oblačilih je ustrezna velikost modrčka še pomembnejša kot sicer. Le tako nam lahko ta lepo zaobjame prsi in jim nudi zadostno oporo. Premajhni modrčki ustvarjajo vtis kipenja, preveliki ne služijo svojemu namenu.


Izogibajmo se nošenju modrčkov s čipkastimi ali drugače okrašenimi košaricami. Odločimo se raje za tiste z gladkimi, pri katerih bodo tkanine lahkotno zdrsnile čeznje. Za optimalen videz in udobje priporočamo bombažen modrček s penastimi košaricami, ki bo poskrbel za lepo oblikovane prsi.


Odlična izbira je bombažni modrček Comfy, ki bo v poletnih dneh nudil lahkotnost in zračnost na vsakem koraku, zaradi nevtralne barve pa bo tudi pod lahkimi majicami zagotavljal diskreten in urejen videz. Za malo bolj klasično podobo pa lahko posežete po modrčku Anja.