Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
26. 06. 2020

Skrivnost se skriva v kopalkah

Skrivnost se skriva v kopalkah

Skrivnost je čar, ki ga ženske skrivamo v sebi. Skrivnostni pogled, skrivnostni nasmeh ali prikupna skrivnost, ki jo zaupamo prijateljici. Poznamo pa tudi druge skrivnosti, recimo tiste, kako poudariti našo podobo na plaži, optično preoblikovati postavo in tako pričarati veliko mero samozavesti.
 


Poudarite pas

S primerno barvno kombinacijo barv in kroja lahko poudarite pas, tudi če imate nekoliko bolj deško postavo. Izbirajte med modeli, pri katerih je izrazito nakazan pas, zgornji in spodnji del kopalk pa se opazno razlikujeta. Najbolj izrazito se lahko učinek doseže z enodelnimi kopalkami.

Zožite široka ramena

Široka ramena? Izberite model kopalk z zapenjanjem ali zavezovanjem naramnic za vratom. Tako boste optično zožali ramena. Naramnice so pri tovrstnih kopalkah širše, kar omogoča prijetno nošenje in hkrati ustvari lep videz. Za dodatno poudarjanje dekolteja pa izberite modrček z učinkom push up.

 

Za lepšo zadnjico

Pri kopalkah je pomemben tudi videz od zadaj. Prav lepo je, če so ženske obline poudarjene, pa naj bodo to prsi, pas ali zadnjica. Razkošen vzorec na zadnjem delu hlačk bo naredil zadnjico lepo in vabljivo.

Poudarite dekolte

Razkošen dekolte ustvarijo modrčki z učinkom push up. Optično pa bodo prsi večje in privlačne tudi v kopalkah, ki imajo na modrčku bogate vzorce, strukture ali pa poudarke z različnimi naborki, vzorci, barvami ali celo atraktivnim zavezovanjem naramnic. Hlačke naj bodo enobarvne oziroma z manj vzorci, tako da je pogled usmerjen na modrček.

Omilite trikotno postavo

Širša ramena in ožji boki predstavljajo trikotno postavo. Primerna izbira bodo kopalke, katerih modrček se zavezuje ali zapenja za vratom, kar bo omililo videz širših ramen, ali pa model kopalk, ki z detajli poudarja pas ali spodnji del telesa. Izberite na primer model s hlačkami panty, ki vas bodo v bokih ravno prav razširile in tako ustvarile skladnejšo postavo.


Podaljšajte postavo

Kopalke, ki imajo po sredini ali ob straneh vzorce, podaljšajo in poudarijo postavo. Lahko so črte, enobarvni vstavki ali cvetlični motivi. Postava bo tako podaljšana in bolj elegantna.