Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
4. 07. 2017

Popoln odklop

Pa gremo na morje. Končno se je na kupu spet zbrala celotna družba. Sami stari mački: sončna očala, slamnik, zaščitna krema in najina malenkost, hlačke in modrček Bahami. V poletnem času smo res v elementu. Drvimo na vse strani, ščitimo pred vsem mogočim in skrbimo za nepozaben oddih. Sploh jaz. Kot modrček sem namreč ključnega pomena tudi pri opori in oblikovanju postave. Monika se tega dobro zaveda, saj jo spremljam na vsakem koraku. Tako sva se z mojo (tokrat nekoliko manj zgovorno) družbo superjunakov tudi danes odpravila k vodi.


Težko bi rekel, kdo od naju je bolj navdušen nad sproščeno poletno lenobnostjo in osvežilnimi valovi, ob katerih pod sončnimi žarki še bolj zasijeva. Nad prijetno sapico, ki naju v senci dreves nežno zaziba v spanec. In nad pomirjujočim vonjem borovcev ter živahnim cvrčanjem škržatov, ki vedno poskrbita za pravo počitniško vzdušje.
Mir in tišina. V daljavi odzvanja otroški smeh, ki prijetno dopolnjuje spevno melodijo morja. Počitek zmotijo le občasni skoki in sproščeno namakanje v vodi. Takrat malo močneje poprimem za delo, a se kot pravi silak v resnici ne pretegnem. Z modnim krojem z učinkom push-up in mehkim svilnatim dotikom zapeljivo poudarim dekolte in obenem nudim popolno udobje. Z lahkoto.

Tako je Monika na plaži videti kot prava diva. Nič čudnega, da me ima od celotne družbe najraje. No, pa tudi spodnji del kopalk rada pohvali. Kako že pravijo … povej mi, s kom se družiš, in povem ti, kdo si. In midva sva najboljši par.