Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
5. 04. 2016

Dan tvojih sanj

Sramežljivi nasmehi in pogledi, prvi zmenek, metuljčki v trebuhu in nato ljubezen. Brezmejna in preprosto čudovita. Nato zastavi pravo vprašanje in že si v devetih nebesih. Navdušenje med pripravami, obleka, šopek, čevlji, prostor, glasba ... Kaj pa perilo? 

Spodnje perilo je na poročni dan skoraj tako pomembno, kot sama obleka. Poudariti mora ženstvene obline ravno na pravih mestih, v njem se moraš počutiti popolno in lahkotno, kot da ne nosiš ničesar, saj seveda ne želiš, da kaj pokvari tvoj popolni dan. Ključnega pomena je izbor prave barve, velikosti in modela.  


Da bo tvoja izbira popolna, imamo zate nekaj nasvetov:

Popolno prileganje
Perilo boš nosila ves dan, zato se moraš v njem počutiti ne le zapeljivo, temveč tudi udobno. Bodi pozorna, da boš izbrala pravo velikost in pravi model. Vzemi si čas in preizkusi različne modele, morda bo prava velikost prav tista, ki je navadno ne izbereš.

Barve in poudarki
Tradicionalno je nevesta tista lepotica na poročnem slavju, ki je edina odeta v čarobno belino in nedolžno ter glamurozno izstopa iz množice. Tovrstne princese lahko izbirate med spodnjim perilom v snežno beli barvi ali barvi smetane. Velikokrat pa se sodobne neveste upajo posegati tudi po kakšnih bolj drznih odtenkih in vzorcih. K modernejši izbiri poročne obleke svetujemo nakup spodnjega perila ali v podobnem barvnem odtenku ali pa v kožni barvi, ki bo delovalo kot druga koža in bo pod poročno obleko povsem neopazno. Poleg barve posveti več pozornosti tudi samemu modelu spodnjega perila in izkoristi različne kroje za poudarjanje svojih atributov. Z modrčkom balkonet ali push up WOW lahko izpostaviš svoje oprsje, s hlačkami push up pa poudariš svojo lepo oblikovano zadnjico.

Čipke ali minimalizem
Glede na to, kakšno poročno obleko si izbrala, se odloči tudi za ustrezno spodnje perilo. Če je tvoja obleka tanka in gladka, je morda bolje, da se odločaš med minimalističnimi modeli perila in izbiraš gladke modrčke z brezšivnimi košaricami. Tako boš perilo diskretno skrila pod obleko in poskrbela za svoje udobje in oporo. Priljubljen je tudi model s snemljivimi naramnicami. Če obožuješ čipke in vezenje, jih lahko ponosno nosiš tudi na poročni dan. Ne pozabi tudi, da poročnemu dnevu sledi poročna noč in poročno jutro. Zakaj ne bi svojega izbranca naslednje jutro presenetila s strastnimi barvami ali črno čutnostjo? Spomni ga, da si poleg čutne in glamurozne princese tudi drzna in žgečkljiva navihanka. Spominom na vajin poročni dan bodo vedno sledili tudi skupni spomini na vajino prvo poročno jutro.

Neveste ne pozabite, da je dan, na katerega ste čakale, vaš in si zaslužite nekaj posebnega, nekaj večnega in nekaj čudovitega, kar bo za vedno ostalo v vašem spominu.