Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
2. 11. 2016

PREPROSTO POPOLNA

Perilo za oblikovanje postave velja za hitro in enostavno rešitev, da preoblikujete ali poudarite svojo postavo na predelih, kjer si to želite. Obline so lahko vedno privlačne, tudi tiste razkošnejše. S pravim perilom boste poudarili, kar je lepo, razkošnejše obline pa bodo ravno prav stisnjene in preoblikovane, da boste lahko nadvse samozavestni.

Perilo serije Olina z različnimi modeli poskrbi za prijetno udobje. Bodyliner v raznih različicah ravno prav stisne in poskrbi za lepo linijo postave, saj primerno oblikuje trebuh, hrbet in pas. Modrček minimizer optično zmanjša prsi, modrček Comfort bra in bodi pa lepo oblikujeta postavo in poskrbita za prijetno nošenje.


Razkošne obline ujemite s perilom Olina, ki je nadvse primerno za pod tesno prilegajoča se oblačila, večjim oblinam pa daje ravno prav opore in udobja.

 
 
Vsaka ženska si ob izbiri modrčka, ki jo bo spremljal ob različnih vsakodnevnih priložnostih, želi popolno prileganje. Le tako lahko uživa v brezmejnem udobju in se prepusti radostim življenja. Modrček Comfort bra omogoča optimalno prileganje, daje gladek videz in prekrije določene nepravilnosti telesa.

Modrček Comfort Bra navdušuje:

–         z udobnim materialom perlastega leska,
–         s penastimi košaricami za lep dekolte,
–         z gladkimi košaricami, primernimi za pod oprijeta oblačila,
–         z nekoliko širšimi naramnicami za prijetno nošenje, kar je še posebno pomembno pri večji velikosti.
A – gladke širše naramnice, oblečene v mehko pletenino za večje udobje.
B – krajša opora v košarici prepreči njeno potiskanje v pazduho ali prsi in te lepo podpre.
C – dodatno všit penast vstavek za zapiranje izreza pod pazduho.
D – širok hrbtni del za gladek oprijem in odlično prileganje.