Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14. 04. 2013

Pripravljeni na poletje?

 

Poletje je čas lahkotnih hlač, polprosojnih bluz, vročih hlačk in kratkih krilc. Poletna oblačila so najbolj lahkotna in sproščena, pa vendar najbolj neusmiljena – največ namreč razkrivajo. 


Pa vendar naj to ne bo razlog za skrb, saj je mogoče prav preprosto poskrbeti za odlično počutje in urejenost. Za pod tanke hlače lahko izberete skoraj nevidno perilo, celulit lahko preženete z anticelulitnimi hlačkami, v športnem perilu pa z užitkom poskrbite za zdravo telo.
 

Sportsko rublje
Samo od 15. do 30. 4. 2013 izkoristite -20% popust na športno perilo Lisca, anticelulitne hlačk Beauty Slim in hlačke Invisible!


Ugodnost velja na prodajnih mestih Lisca, v Emporiumu, Nami in Manufakturi ter v spletni trgovini Lisca.


Na prodajnih mestih se popust obračuna 
na blagajni.
 
 
Športno perilo Power poskrbi za brezskrbne užitke tudi pri športnih aktivnostih. Za nemoteno gibanje je pomembno pravo perilo, ki zagotavlja primerno oporo prsim. Športno perilo Lisca Power je izdelano iz inovativnih vlaken Coolmax, ki kljub potenju ohranjajo občutek svežine, zagotavljajo prijetno zračnost in uravnavajo vlago. Za prijeten in mehak občutek pa je materialu dodan bombaž. 
 
Anticelulitne hlačke Beauty Slim vam bodo pomagale pri reševanju tegob s pomarančno kožo. Nosite jih kar med vsakodnevnimi aktivnostmi. Hlačke so izdelane iz inovativne pletenine, ki je obdelana z naravnimi sestavinami, kot so kofein, retinol, aloa in vitamin E, te pa pospešujejo izgorevanje maščobnih celic. Če boste hlačke nosile redno, 8 ur nad dan, boste po 2 mesecih navdušene – koža bo bolj gladka, obseg stegen pa bo lahko zmanjšan tudi do 2,5 cm.
 
Nevidne hlačke Invisible z izjemno tankimi robovi so neopazne pod lahkotnimi in oprijetimi oblačili. Tanek material zagotavlja občutek druge kože.
 
Bodite pripravljeni na poletje!