Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
12. 01. 2018

Stajling s spodnjim perilom nekoliko drugače

Kaj je pravzaprav stil? Danes so meje osebnega stila precej široke in smernice, kaj je modno in kaj ni, so več ali manj stvar osebnega okusa. Stil je mnogo več kot le zapoved v modnih revijah, je osebno počutje in način, kako svoj življenjski slog prikazujemo navzven. Dobra stran modnih blogov in drznih modnih pobudnikov je prav to, da je moda postala zabavna. Na videz preprosti kosi lahko postanejo del zanimivih stajlingov in vaša podoba je lahko vsak dan nov izziv.

Letošnjo zimo je najbolj zanimiv kos modnih kombinacij prav bodi. Čeprav ste ga še pred časom morda dojemale kot del garderobe za ''stare mame'', je že nekaj časa sinonim za lepo oblikovano postavo, zapeljivo linijo telesa in atraktivno, modno žensko.

sproščeno

Sproščena čez dan

Včasih že zjutraj vemo, da bo dan zahteven. Da imamo ogromno obveznosti in bomo morale hiteti po opravkih. Pet ne bomo obule, ker bo preveč zahtevno za naša stopala, tudi elegantna oblačila bodo prišla na vrsto na kakšen bolj poseben dan. Zjutraj pograbimo udobno spodnje perilo, namesto modrčka pa se lahko odločimo za mehak bodi z zapeljivo čipko. Pri aktivnem gibanju po opravkih vam bo bodi kot spodnje perilo zagotovo pomagal pri občutku udobja, saj ne boste razkazovale križa, toplo vam bo na najbolj pomembnih mestih, hkrati pa bo lepo prilegajoče se blago ob telesu poskrbelo za lepo linijo. Preprosto ga skombinirajte s kavbojkami ali športnim modelom hlač, zraven vaše najljubše teniske, zgornji del pa prekrijte z debelejšim puloverjem v večji velikosti in si zavihajte rokave za bolj trendy podobo. Modna očala so pika na i in ne pozabite na najljubšo knjigo. Tudi na še tako naporen dan si morate privoščiti trenutek zase v vaši najljubši kavarni :)

sproščeno

Urejena na delovnem mestu

Ženske ste prava super-bitja. Poleg gospodinje, mame, prijateljice, žene, ste še marljive in ambiciozne na delovnem mestu. Uau. Kljub vsem obveznostim se trudite in na delovno mesto hodite urejene, kot da niste še nekaj ur nazaj prale posode in obešale perila. Da boste na delovnem mestu dosegale čim več uspehov, se morate počutiti elegantno in samozavestno. Bodi v različnih barvah ne bo le vidni modni kos pod oblačilom, ampak tudi vaš najbolj zvest poslovni partner. Izberite takšnega s penasto košarico, ki bo nudil zapeljivo oporo prsim, oblikoval linijo telesa in s tem prekril dejstvo, da v zadnjem mesecu niste uspele na telovadbo. Privoščite si čevlje s primerno peto, v katerih boste popravile svojo držo, zraven pa elegantne hlače in srajčko v svetlih odtenkih, ki osvežijo videz in poudarijo svež poslovni make-up. Omenjeni look je tudi primeren za nekaj več elegantnega nakita, elegantna verižica v zlati barvi bo še posebej pristajala k bodiju v kožni barvi.

urejenaurejena na delo


Predrzna na zabavi


Čeprav je lanskoletnih decembrskih zabav konec, pa se letošnje šele dobro začenjajo. Pomislite na vse rojstne dneve, obletnice, poroke in večerne plese, ki čakajo na vašo udeležbo. Večina zabav ni ravno glamuroznih in morda vedno znova iščete kombinacijo, v kateri bi se počutile zapeljivo, brez posebnega truda in drame. Vedno primerna kombinacija je prav tale, elastičen čipkast bodi, ki ga lahko nosite kot zgornje oblačilo. Spodaj oblecite svoj najljubši modrček, ki lepo poudari vaš dekolte. Vsekakor ne boste preveč gole, prozorna čipka pa bo razkrivala ravno prav predrzno. Modrček si lahko privoščite tudi v drugi barvi in ga kombinirate z bodijem v črni ali rdeči barvi. Zraven oblecite preprosto krilo, kombinirate lahko skoraj vsako, ki se vam lepo prilega in v katerem se počutite ženstveno. Petke ali pa škornji, morda močna rdeča šminka za piko na i in pripravljene ste na katerokoli zabavo. Uživajte!

predrznana zabavo
Body Geo Chic