Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
5. 06. 2018

Zadovoljna v svoji koži

Vse prepogosto namesto prednosti v svoji podobi iščemo pomanjkljivosti. Pri tem pa pozabljamo, da lepoto najlepše obarva naša energija, nasmeh, zadovoljstvo v lastni koži. In poletje je gotovo pravi čas, da se otresemo stereotipov in okvirjev ter se
zavemo, da smo lepe takšne, kot smo. Resnične ženske, zaradi katerih se svet vrti lepše, bolj ljubeče in bolj barvito. Na naslednjih straneh pa nekaj predlogov, kako obarvati poletje tudi z oblinami.


  Barve

Privoščite si močne, sveže barve. V njih se boste počutile še bolj energično in pozitivno, vaša podoba pa bo že na daleč zažarela.
barve  
  dodatki Dodatki

Pareo, brezrokavnik, tunika, poletna obleka … ne pozabite na dodatke, s katerimi lahko prekrijete tiste dele telesa, ki vas najbolj skrbijo. Hkrati pa boste s pravimi dodatki poudarile svoj stil in modno podobo.
 
  Dolga obleka

Če je še nimate, je skrajni čas, da si jo privoščite. Dolga obleka je modna izbira za vse velikosti, v njej se boste počutili samozavestno tako ob prihodu na plažo kot med sprehajanjem po promenadi, žive barve in zanimivi grafični potiski pa bodo vašo postavo zožali ali podaljšali.
obleka  
  enodelne_kopalke Enodelne kopalke

Morda se najbolje počutite v enodelnih kopalkah, s katerimi skrijete trebušček. Zadnja leta so enodelni modeli vse bolj modni, na izbiro pa imate številne različne kroje, med katerimi lahko najdete tistega, ki bo resnično zagotovil dobro oporo vaši postavi, poskrbel pa tudi za navidezno preoblikovanje postave s pravimi vzorci in igro potiskov.
 
  Visoke hlačke

Visoke hlačke so modne, pa tudi nadvse praktične in udobne, nekateri modeli pa omogočajo tudi, da jih, kadar si to zaželite, zavihate navzdol.
visoke hlacke  
  modrcki Različni modeli modrčkov

Preizkusite različne kroje modrčkov – prsi so različnih oblik, ne glede na velikost, zato preverite, v katerem modelu se boste počutili najudobneje, kateri modrček bo vaše prsi najbolje podprl in v katerem bo vaš dekolte resnično zapeljiv. Modrček z oporo, s penasto košarico, balkonet ali high-neck modrček – preizkusite tudi kaj novega.