Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

SPLOŠNI POGOJI

Vsebina spletnih strani Lisca.com in Cheek.eu ter vseh njunih različic (v nadaljevanju: Lisca.com) je last podjetja Lisca d.d., Prešernova 4, 8290 Sevnica, Slovenija (v nadaljevanju: Lisca d.d.). Z uporabo spletnih strani Lisca.com uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Lisca d.d. in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini Lisca.com. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Lisca d.d. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh Lisca.com kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

1. Omejitev odgovornosti
Lisca d.d. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani Lisca.com in vanje vključenih vsebin. Lisca d.d. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Lisca d.d. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh Lisca.com glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini Lisca.com, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej "Vračila"). Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.). V spletni trgovini Lisca je opravljanje nakupa namenjeno izključno fizičnim osebam. 

2. Omejena pravica uporabe
Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani Lisca.com uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Lisca d.d. prepovedana.

3. Registracija uporabnikov 
V spletni trgovini Lisca.com se lahko prijavite kot registriran uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom (gostom). Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh Lisca.com. Končni kupec v spletni trgovini Lisca.com je izključno tisti registrirani uporabnik oz. neregistrirani uporabnik (gost), ki kupuje blago za osebne namene ali nepridobitno dejavnost. Na spletnih straneh Lisca.com je kupec izključno samo fizična oseba.

4. Zaščita zasebnosti
Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh Lisca.com ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Lisca d.d. varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. Lisca d. d. za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Podatki o plačilni kartici, ki jih vnesete v primeru takšnega načina plačila, se v kodirani obliki prenesejo iz vašega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke.

Seznanite se tudi s pogoji VRAČIL, DOSTAVO in NAČINI PLAČILA spletne trgovine Lisca.

5. Prijava na e-novice
Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih Lisca obvešča o svojih novostih v ponudbi na spletu in trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic, ki je istočasno tudi baza prejemnikov ugodnosti, ki Lisca nudi svojim uporabnikom. Posamezna oseba je lahko upravičena do bonitete v posamezni akcijski aktivnosti le enkrat , ne glede na število vpisanih elektronskih naslovov vezanih na individualno fizično osebo.

Obvestilo o izdaji računa