Lepo je vedeti, da vse, kar potrebujemo, že imamo ... zato je stilistka za modno zgodbo zbrala modele iz aktualne Liscine kolekcije, ki jih je kombinirala z retro kosi iz Liscinega arhiva in trgovin z rabljenimi izdelki.Kdaj je oblačilo zrelo za odpis? Z malo domišljije in spretnosti nikoli. Seveda nismo vse mojstrice šivilje in tudi od vas ne pričakujemo, da ste. Prepričani pa smo, da lahko s pravim navdihom tudi sami ustvarite edinstvene, brezčasne in nostalgične kombinacije – ki so hkrati trajnostne.

Če ste v procesu čiščenja podstrešja ali stare omare, potem so te fotografije kot nalašč za vas. Pobrskajte po starih oblačilih, poiščite navdih v arhivskih fotografijah in kljubujte pravilom, ki vedno skrivajo perilo. Združite staro z novim in »reciklirajte« svojo podobo«.
Meja med saloni in vsakodnevnimi oblačili je vse bolj zabrisana. Linijo modnih pižam iz viskoze Jive lahko nosite doma ali na domačih večernih zabavah in družabnih dogodkih. Omogočajo številne kombinacije – na sproščen, udoben ali bolj eleganten način z visokimi petami in modnim nakitom.Fotografije in kreativno vodstvo: Maja Ratajc

Stil: Ana Jazbec

Model: Karo, Skupina modelov

Pričeska in ličenje: Barbara Fartek

Pomoč: Vanesa Kmetič

Retuša: Sanja Bračun

© 2022 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.