Zgodbe

 • Nogavice? Zdaj 3 za 2!

  Nogavice? Zdaj 3 za 2!

  22. september 2022
  Posted in: Promocije

  Hladna jutra seboj prinašajo tudi hladne noge. A zakaj bi te ves dan zeblo? Izberi nežne, mehke in modne nogavice, ki bodo poskrbele, da ti bo toplo in da se boš počutila odlično.

 • Športna akcija

  Športna akcija

  08. september 2022
  Posted in: Promocije

  Izkoristi vročo ponudbo športnega perila in se ogrej z vadbo ter nizkimi cenami. Modni športni modeli ti bodo nudili točno to, kar potrebuješ. Brezskrbno se gibaj in pojdi novim zmagam naproti!

 • Čarobni recept za večno mladost tvojih kopalk

  Čarobni recept za večno mladost tvojih kopalk

  27. julij 2022
  Posted in: Novosti

  Zate smo zbrali nekaj praktičnih nasvetov, kako ohraniti barvo, obliko in prožnost tvojih kopalk dlje časa. Ne glede na to, ali si se kopala v morju ali jih želiš oprati le po nošenju na plaži, je vzdrževanje kopalk vedno enako.

 • Sanjsko potovanje na Maldive

  Sanjsko potovanje na Maldive

  21. julij 2022
  Posted in: Zgodbe

  Sonja je pogumna ženska, ki je v življenju že marsikaj dala skozi, njena velika ljubezen pa so bili in še vedno so – Maldivi. Z nami je delila svoje občutke in nasvete ter precej prekrasnih slik, ob katerih si želimo, da bi se ji naslednjič pridružili.

 • Sezonski popust

  Sezonski popust

  11. julij 2022
  Posted in: Promocije

  Izkoristi akcijo in si privošči izbrane modele iz kolekcije pomlad-poletje 2022 kar do 40 % ceneje. Izbiraj med kopalkami in dodatki, spodnjim perilom, pižamami in vrhnjimi oblačili ter uživaj v nošenju. Akcija traja od 11. 7. do razprodaje zalog.

 • Video utrinki iz modne revije v Portorožu

  Video utrinki iz modne revije v Portorožu

  05. julij 2022
  Posted in: Novosti

  Modna revija Lisca pomlad-poletje 2023: Hedonizem, ljubezen in uporništvo.

 • Popust na vse kopalke

  Popust na vse kopalke

  04. julij 2022
  Posted in: Promocije

  Izkoristi akcijo in si privošči vse, kar potrebuješ za poletni oddih, z 20% popustom. Izbiraj med dvodelnimi in enodelnimi kopalkami, poletnimi oblekami, modnimi krili in lahkotnimi srajcami.

 • Brezplačno osebno svetovanje v Ljubljani

  Brezplačno osebno svetovanje v Ljubljani

  05. maj 2022
  Posted in: Novosti
  Prijavi se na brezplačno osebno svetovanje v Ljubljani. Že leta vedno izbiraš isto velikost in velikokrat ugotoviš, da ni prava? Se ti zdi, da bi ti lahko perilo še bolje pristajalo? Naj ti pri tem pomagajo naše strokovnjakinje, ki ustvarjajo kolekcije in premorejo ogromno znanja. Izkoristi priložnost in brezplačno prejmi nasvete, personalizirane posebej zate! Izvedela boš, kako...
 • POPUST na kopalke

  POPUST na kopalke

  04. maj 2022
  Posted in: Promocije
  Izkoristi akcijo in si privošči nove kopalke iz kolekcije Ibiza in Panama kar 20% ceneje. Izbiraj med intenzivnimi neon barvami ali pa bodi v trendu v kopalkah z abstraktnim vzorcem - nekatere kroje lahko nosiš celo obojestransko. Akcija traja od 4.5. do 11.5.2022. Akcija velja na kopalke iz kolekcije Ibiza in Panama. Popusti se med seboj ne seštevajo. Akcija velja v spletni trgovini in...
 • Prenovljena prodajalna Lisca v Slovenski Bistrici

  Prenovljena prodajalna Lisca v Slovenski Bistrici

  21. april 2022
  Posted in: Novosti
  Danes, 21. 4. 2022, je vrata odprla prenovljena prodajalna Lisca v Slovenski Bistrici. V sodobno opremljeni trgovini boš doživela prijetno nakupovalno vzdušje. Obišči nas in uživaj v sodobnem ambientu, kjer se boš lahko sprehodila med raznoliko ponudbo perila, kopalk in pižam iz nove kolekcije pomlad-poletje 2022. Ponudba je osvežena s kreacijami svežih barv in vzorcev, ki te bo zagotovo...
© 2022 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.