Pižame

Prikaz 1-12 od 28

Stran
Na stran
 1. Fashion
  Pižama s kratkimi hlačami »Jasmine«
  Tako nizko, kot 42,90 €
 2. Pižama s kratkimi rokavi »Jasmine«

  Tako nizko, kot 49,90 €
  Fashion
  Pižama s kratkimi rokavi »Jasmine«
  Tako nizko, kot 49,90 €
 3. Pižama s tuniko »Juliette«

  Tako nizko, kot 49,90 €
  Fashion
  Pižama s tuniko »Juliette«
  Tako nizko, kot 49,90 €

Prikaz 1-12 od 28

Stran
Na stran
Pižame

Pižame

Pižame so zagotovo najbolj popularno oblačilo za spanje. Med seboj se razlikujejo po krojih in materialu, iz katerega so izdelane: bombaž, modal, viskoza, svila, kašmir in podobno.

Pižama je oblačilo za spanje, ki je sestavljeno iz dveh delov: zgornjega in spodnjega. Za hladnejše dneve priporočamo dolge hlače in zgornji del z dolgimi rokavi, za toplejše dneve pa so kot nalašč kratke hlače in zgornji del brez rokavov ali s kratkimi rokavi. Ravno prav visok pas vas objame preko bokov in poskrbi za sproščenost, saj hlače ostanejo na mestu in vam ne lezejo dol.

Prav tako pa jo brez slabe vesti uporabite za dnevno oblačilo, ko se odločite, da je čas za vaš »pižama dan«. Ti dnevi so namenjeni sprostitvi in lenarjenju, udobna pižama pa vaše počutje le še izboljša.

KAKO IZBRATI NAJBOLJŠO PIŽAMO ZASE? VPRAŠAJTE SE:

 • Ali imate radi, da se hlačnice zaključijo z oprijetim patentom ali bolj uživate v ohlapnih hlačnicah?
 • Ali vas elastika v pasu tišči ali vam je preohlapna? Če se ne počutite popolnoma udobno, izberite manjšo ali večjo velikost.
 • Kakšen material želite? Če se dobro počutite v naravnih materialih, potem izberite pižamo iz bombaža ali modala. Morda pa bo vaša izbira seksi pižama iz viskoze?
 • Kakšna dolžina spodnjega in zgornjega dela vam odgovarja? Kratki ali dolgi rokavi? Med modeli lahko izberete tudi kratke in dolge hlačnice ali kakšne druge modne dolžine.
 • Katera barva je tista, ki jo želite nositi? Barve vplivajo na vaše počutje, nekatere pa vam tudi bolje pristojijo glede na vaš ten kože.
 • Kakšno velikost izbrati? Pri nakupovanju preko spleta bodite pozorni na svojo velikost, ki jo lahko preverite v velikostni tabeli. Če se znajdete vmes med dvema velikostma, priporočamo večjo velikost – tako boste zagotovili dovolj dolge rokave in hlače.