5 razlogov za nošenje nogavic to jesen

Fotografija - 5 razlogov za nošenje nogavic to jesen
25. september 2020
Jesen je nedvomno najboljša sezona za nošenje nogavic in čas v letu, ko se najbolj veselimo, da jih bomo oblekle. Z nogavicami lahko poudarimo svoj slog, obstaja pa tudi nekaj drugih razlogov, zakaj bi se morali to jesen odločiti ZA nogavice.

1. Da vas ne zebe

Jesen s seboj prinese tudi mraz. Na srečo nogavice, ne glede na to, ali želite to jesen nositi obleko ali raztrgane kavbojke, poskrbijo za dodatno toploto, hkrati pa vaš videz ohranijo eleganten. Če ste bolj zmrzljivega tipa, si priskrbite hlačne nogavice, ki imajo večjo debelino (večji DEN). Kako izbrati pravo debelino nogavic, si preberite tu >>

2. Lahko nosite svoja najljubša oblačila

Nov letni čas ne pomeni, da morate pospraviti svoje najljubše poletne obleke in krila. Poletno garderobo lahko elegantno in enostavno popeljete v jesen, če jo kombinirate z nogavicami v različnih stilih. Ne samo, da je to denarnici prijazna možnost za posodobitev vaše jesenske garderobe, je tudi trajnostna in odgovorna izbira.

3. Lahko nosite svoje najljubše čevlje

Jesensko vreme zna biti nepredvidljivo, kar pomeni, da se boste morda odločali med elegantnimi čevlji, dežnimi škornji, teniskami in še marsikatero drugo obutvijo. Na srečo se nogavice prilegajo skoraj vsakim čevljem in vam omogočajo, da nosite vse, kar si želite, od superg do poletnih sandalov (če zunaj ni dežja).

4. Lahko jih kombinirate z različnimi barvami

Jeseni se hitro lahko začnete vrteti v enem in istem stilu oblačenja, ki je sestavljen iz oblačil v odtenku črne, sive in rjave. Vendar lahko namesto »jesenskih« še vedno uporabite »poletne« barvne tone. Namesto temne obleke se odločite raje za temnejšo barvo nogavic in v vrhnje oblačilo vključite svoje najljubše barve.

5. Lahko prikrijete tisto, kar želite prikriti

Blede noge, brazgotine, modrice, morda kakšna vraščena dlačica. Vsak je kdaj negotov, vendar ne dovolite, da vas to ustavi pri nošenju oblačil, ki jih imate radi in so vam všeč. Nogavice prikrijejo lepotne »napakice« in prebudijo ekstra samozavest! Zato brez skrbi oblecite krila, obleke in krajše hlače ter enostavno odmislite stvari, ki vas težijo. Vi ste kreator svojega počutja, kreirajte ga tako, da se boste počutili odlično v svoji koži.

Katere nogavičke boste izbrali za letošnjo jesen?
© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.