Dan zame

Dan zame
27. september 2023

V Viteški dvorani in pod arkadami mariborskega gradu se je v sredo, 20. septembra 2023, odvil dogodek Dan zame. Dogodek je pripravil časnik Večer, namenjen pa je bil poslovnim ženskam, menedžerkam, ženskam iz pravnih, izobraževalnih, računovodskih in drugih področij, ženskam, ki v vsakodnevnem hitenju ob številnih opravkih pogosto pozabijo poskrbeti zase, za svojo fizično in duševno dobro počutje. Dotaknili so se tem: kako uskladiti zasebno in poklicno življenje, da ne bo nihče prikrajšan, kakšni so sodobni modni trendi in kako poskrbeti za svoje zdravje.

Dogodek je popestrila tudi Liscina modno plesna točka. V družbi atraktivnih plesalcev Artifex in plesalca Mihe Krušiča je Lisca predstavila aktualne trende v jesenski kolekciji perila, v Liscinih oblačilih pa so zaplesali tudi plesalci.

V manekenski ekipi so se tokrat predstavile različne ženske, ne le manekenke. Mlajša, zrelih let, vitka ali razkošnejših oblin. Študentka, poslovna ženska, manekenka ali pevka, mama ali hči … Prav vsaka nosi svojo zgodbo, vsaka je edinstvena. In prav vsaka je čudovita.

Lisca namreč spodbuja ženske, da sprejmejo in ljubijo telo takšno kot je. In z izbiro pravega spodnjega perila lahko povečamo samozavest ne glede na obliko postave, starost ali življenjski stil in z njim poudarimo svojo naravno lepoto. Lepota namreč prihaja iz samozavesti in sprejemanja lastnega telesa. 

#BodyPositivity

#ProudToBeMe

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.