Darilo za valentinovo, ki osreči: izberi popoln kos iz Lisce

darilo za valentinovo
08. januar 2024

Na valentinovo se vse vrti okoli ljubezni. Na ta dan še posebej močno izkazujemo naklonjenost svojemu partnerju oz. partnerici. Včasih je dovolj preprosta gesta, a darilo za valentinovo je seveda prav tako lepo dobiti, kajne?

Karkoli si že misliš o valentinovem, se verjetno vsi strinjamo, da je občutek dober, ko svojega fanta oz. dekle razveselimo. Saj veš, dobrega darila za valentinovo se nihče ne brani. 

A tu je še dilema: kaj kupiti, da bo romantično in uporabno? Naj ti povemo, da letos najti popolno darilo za valentinovo zanj oz. zanjo sploh ne bo težko. Pripravili smo izbor darilc iz naše ponudbe, ki odražajo pozornost in ljubezen ter ponujajo nekaj za vsakogar. Pri izbiri samo imej v mislih spodnje oporne točke, v nadaljevanju pa imamo zate konkretne predloge.

Kako izbrati popolno darilo za valentinovo zanj ali zanjo?

1.) Kaj ima rad/a?

Razmisli, kakšen tip perila najraje nosi, kakšne barve so mu/ji všeč, ali spi v pižami s kratkimi rokavi, ali ga/jo rado zebe … Skratka, preglej njegovo/njeno obstoječo garderobo in dobro poslušaj, če slučajno kdaj kaj namigne v tej smeri. S tem boš pokazal/-a, da znaš prisluhniti in izpolniti želje svoje boljše polovice.

2.) Ima izbran kos osebno noto?

Darilo naj bo čim bolj osebno in izvirno. Sta se kdaj pogovarjala o določenem kosu oblačila?  Vaju kaj spominja na skupne trenutke? Vsekakor izbranemu kosu iz Lisce dodaj ročno napisano sporočilo, voščilnico ali fotografijo ali kak drug oseben element. Tako boš še podkrepil/-la svojo pozornost in ljubezen.

3.) Je darilo dovolj romantično?

Glede romantike ti gre darilo za valentinovo iz Lisce popolnoma na roko. Čudoviti materiali, prelepa čipka, zapeljivi kroji … Kateri koli kos bo poskrbel za romantično vzdušje – in to si upamo staviti.

Valentinovo darilo zanjo št. 1: udobna eleganca

Iščeš darilo, ki bo tvoji boljši polovici na obraz narisalo nasmeh in hkrati dalo vedeti, da si pravi romantik? Nočne halje so kot nalašč za to. Zakaj? Ker vsaka ženska rada začuti tisti pridih razkošja in se ob večerih ovije v mehkobo, ki spominja na tvoj objem.

Predstavljaj si: po dolgem dnevu tvoja draga odkoraka do omare in iz nje potegne čudovito haljo iz Lisce. Takoj ko jo bo oblekla, bo začutila, da je to darilo nekaj posebnega in da je bila nočna halja res popolno darilo za valentinovo. Zakaj? Ker je vsak večer v njej kot praznik. Z elegantnimi krojem in mehko tkanino, ki boža kožo, bo partnerica občutila, kako jo razvajaš tudi, ko te ni zraven. Poleg tega se bo vsakič, ko si jo bo nadela, spomnila nate. Torej ji ne boš podaril samo halje, podaril ji boš občutek bližine in udobja. Pa še vsakokrat, ko jo bo oblekla, bo malce spominjala na filmsko zvezdo – kar zagotovo ni slaba stvar.

Nočne halje iz Lisce so torej kot darilo za valentinovo kot naročene. So kot topel objem in hkrati tisti 'wow' faktor, ki ga iščeš. Pobrskaj po naši bogati ponudbi!

Darilo za valentinovo

Darilo za valentinovo

Valentinovo darilo zanjo št. 2: romantični komplet perila

Imaš bolj v mislih darilo za valentinovo, ki je intimno, osebno in obenem izjemno romantično? Liscino spodnje perilo iz linije Naty ter Honey je kot ustvarjeno za takšne priložnosti. Zakaj? Ker je vsak kos v tej kolekciji zasnovan z mislijo na zapeljevanje in eleganco, ki se prepletata z udobjem. Z njim ji boš sporočil svojo željo, da se počuti posebno, zaželeno in ljubljeno. Vsi vemo, da je pravo spodnje perilo tista skrivnost, ki pomembno prispeva k njeni samozavesti.

Na svoj račun pa boš prišel tudi ti: ko bo punca oblekla to spodnje perilo, boš ostal odprtih ust. S tem darilom bosta skupaj počastila vajin odnos, strast in medsebojno privlačnost. Je kot obljuba nežnih, intimnih trenutkov, ki so pred vama.

Če torej iščeš darilo, ki bo partnerico opomnilo na to, kako posebna je in kako globoka je tvoja ljubezen, je izbira hlačk in modrčka iz linije Naty prava odločitev. Nič ne govori "rad te imam" bolj kot skrbno izbran kos perila, ki združuje eleganco, udobje in kanček skrivnostnosti. Zato ne zamudi priložnosti – izberi darilo za valentinovo, ki bo ta dan naredilo nekaj resnično posebnega.

Darilo za valentinovo

Darilo za valentinovo

Valentinovo darilo zanjo št. 3: vroča romantika

Pri našem naslednjem predlogu se lahko upravičeno vprašamo, komu je darilo za valentinovo namenjeno bolj: tebi ali tvoji boljši polovici. Mi smo mnenja, da obema. Kombineže iz Lisce bodo njej narisale nasmeh na ustnice, tebi pa zmešale glavo. Samo predstavljaj si tisti trenutek, ko stopi v sobo, oblečena v kombinežo, ki poudari obline na vseh pravih mestih … Vsak šiv, vsaka čipka obljublja pustolovščino, ki jo bosta skupaj začinila s humorjem in zapeljevanjem. V tem trenutku boš vedel, da je bilo to darilo idealna izbira – zanjo in zate.

Ko torej iščeš tisto popolno darilo za valentinovo, ki bo vajin odnos obarvalo s strastjo, se splača preveriti Liscino kolekcijo babydoll kombinež in drugega seksi spodnjega perila. Naše babydoll kombineže niso zgolj del garderobe, so kot čarovnija, ki obljublja avanturo in vznemirjenje.

Darilo za valentinovo

Darilo za valentinovo

Darilo za valentinovo zanj št. 1: topel objem sredi noči

Valentinovo je torej tu in čas je, da svojemu fantu pokažeš, kako zelo ga ceniš in ljubiš. Morda se že lep čas ubadaš z vprašanjem, kaj kupiti fantu za valentinovo, a odgovor je lahko čisto preprost.

14. februar je praktično sredi zime – se strinjamo, ne? In kaj se nujno potrebuje v mrzlih zimskih nočeh? Topla pižama, seveda. Najprej razjasnimo: pižama niti približno ni dolgočasno praktično darilo – sploh če je kupljena v Lisci. Nam se zdi kot objem, ki traja celo noč. Ko torej izbiraš popolno darilo za valentinovo zanj, s pižamami iz naše ponudbe ne moreš zgrešiti. Zakaj? Ker je vsak kos v kolekciji več kot le spalno perilo – je obljuba udobja, topline in stila, pa tudi seksi videza.

Izbiraš lahko med modeli z dolgimi ali kratkimi rokavi, v barvah in vzorcih, ki odražajo njegov osebni slog. Vsaka pižama je skrbno oblikovana, da se prilega kot ulita, ne glede na to, ali je tvoj moški mišičnjak ali nežnejše postave.

Ko bosta z dragim ločena, te bo v tvoji pižami kljub temu čutil blizu sebe – podari mu torej toplino, bližino, udobje in ljubezen.

Darilo za valentinovo

Darilo za valentinovo

Darilo za valentinovo zanj št. 2: seksi bližina

Zakaj ne bi letos za valentinovo mislila tudi malo nase? V čem ga rada vidiš, kaj bi tudi tebe razveselilo? Odgovor je preprost: seksi moško spodnje perilo, seveda! V Lisci imamo točno to, kar iščeš: vse od klasičnih spodnjic do oprijetih ali ohlapnih boksaric. Razmisli, kaj tvoj dragi raje nosi. Navadne spodnje hlače ali boksarice? Oprijete ali ohlapne spodnjice? Poznaš ga bolje kot kdo koli drug, zato izberi tisto, v čemer bo videti in se počutil najbolje.

Predstavljaj si njegov nasmeh, ko bo odprl darilo in našel nekaj, kar je tako praktično kot tudi zapeljivo. To ni le darilo za valentinovo zanj, ampak razvaja tudi tebe.

Izbiraš lahko med posamično pakiranimi spodnjicami ali pa se odločiš za komplet, ki vsebuje več kosov. Lahko dodaš tudi spodnjo majico brez rokavov, ki je kot nalašč za hladnejše dni. Naša kolekcija moškega spodnjega perila je narejena iz mehkih materialov, kot so modal, bombaž in elastan, ki zagotavljajo udobje, odlično prileganje in seksi videz. Odlična izbira, ni kaj!

Darilo za valentinovo

Darilo za valentinovo

Lisca vam želi čudovito valentinovo!

Pri Lisci verjamemo, da je vsako darilo za valentinovo priložnost, da povemo zgodbo – zgodbo o ljubezni, naklonjenosti in medsebojnem spoštovanju. Zato izberi darilo, ki ne bo le navdušilo, ampak bo tudi povedalo, kako zelo ceniš in ljubiš svojega partnerja. Naj bo letošnje valentinovo priložnost za ustvarjanje nepozabnih spominov, ki bodo v srcih ostali še dolgo po tem, ko bosta pojedla čokoladne srčke in ovenele vrtnice vrgla v koš. Naj bo tokrat darilo za valentinovo tisto, zaradi katerega si bosta ta dan za vedno zapisala v srce.

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.